Virus szerintetek vagy más? Hasmenés,hànyás,hidegrázás,gyomorfájdalom. 4x hánytam. Ebből az utolső kettő inkább csak öklendezés volt,de volt penne egy minimális ver Érzem hogy fent van a savam és hanyingerem van. Nagyon komoly baj lehet?
Figyelt kérdés
Elmegyek orvoshoz,de rettenetesen felek
22/L
Nagyon stresszes idoszakom volt
Kb 3honapja stresszel kelek,fekszem
Nem tudom mit alakulhatott ki nalam.
febr. 13. 08:53
1/4 anonim válasza:
Tüneti kezelés és pszichokógus. 99.9 százalék hogy a stresszelés okozza
2/4 anonim válasza:
Ez most egy ilyen vírus. Nekem stressz nélkül is ugyanez van. Nyilván a stressz legyengíti az immunrendszered és akkor durvábban jön elő, de orvoshoz menj mindenképp! A pszichológus nem nagyon tud mit csinálni a véres hányással meg a hasmenéssel.
3/4 A kérdező kommentje:
Es ha kb csak iszol az is ki jon beloled?
Mert en kekszen kivul nem nagyon ettem 1napja es meg igyis ezek vannak
febr. 13. 09:17
4/4 anonim válasza:
3-as, feltétlenül menj el orvoshoz, ha nem javul, mert akár kiszáradhatsz.
Kortyonként igyál és ne sokat egyszerre, és egyél, ha tudsz. Azt sem sokat, de igen, ez vírus, és igen 2-3 napon belül elmúlik. Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!