Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi bajom lehet? Reggel arra...

Mi bajom lehet? Reggel arra ébredtem, hogy nagyon ki van száradva a torkom, nyelőcsövem, orrom, garatom. Fájt mind és köhögtem is szárazan. A lázam délutánra felszalad 38 fölé hidegrázással.

Figyelt kérdés
A torokfájás az elmúlt már csak az orrom meg a torkom között fáj és ég eléggé, néha viszket a garatom és bedugul az orrom, a köhögés is már egészem enyhe és ritka lett estére. A fejem is fájt de paracetamoltól enyhült. Étvágyam nincs de az izületeim nem fájnak. Hasmenés nincs. Szagokat érzek.

tegnap 23:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Most van egy ilyen betegség (nátha) antibiotikum kell rá
ma 02:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Január 2 nincs orvosom. Ügyeletet nem lehet elérni, odamenni nem bírok. :(

Egyebként a náthát egy vírus okozza az antibiotikum meg bakteriális fertőzésekre való.

Szóval ha náthám van akkor arra biztos nem az való. :/

ma 03:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Valszegegy vírus. Ha 3-4 nap alatt nem mulik a toeok akkor torokgyulladás.

Tüneti kezeléa kell és váeni hogy lekuzdje az immunrendszer.

Rengeteg folyadék, ha van hurutos kohoges acc, ha 38 feletti a laz akkor csillapito es sok pihenes

ma 07:45
 4/10 anonim ***** válasza:

2.

egyrészt nem biztos hogy vírus ; én azt írtam hogy nátha jellegű megbetegedés, másrészt ha vírus akkor is kell antibiotikum mert általában felül szokott fertőződni baktériummal, de teljesen mindegy hogy mit mondasz vagy hogy mi az elméleted a lényeg az hogy több ismerősöm is megbetegedett hasonlóban és az antibiotikum segített nekik.

szívesen egyébként !

3.

nem múlik el három négy nap alatt .

az ismerősöm pontosan ugyanezekkel a tünetekkel van benne három hete.

már javul de három hete tart!

Ez az amikor olyan ad tanácsot aki nem ért hozzá és azt se tudja milyen betegségre ad éppen tanácsot!

ma 10:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy, antibiotikum nincs mert nincs orvos január 2.ig. vény nélkül nem kapható. Nem véletlenül.
ma 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:

5

Nekem meg azt teljesen mindegy hogy kapható-e, ha ez a gyógymód!

van ismerősöm aki három hete benne van az megfertőzött egy másik ismerőst aki a második nap elkezdett antibiotikumot szedni és egy hét alatt kijött belőle nagyjából

ma 10:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor még mond el sokszor ugyan azt, attól biztos jobban leszek.
ma 11:23
 8/10 anonim ***** válasza:
ahelyett hogy megköszönnéd az egyetlen egy értelmes választ még fellengzősködsz is.
ma 11:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Én nem akarlak megbántami de semmi mást nem csinálsz itt mint erőszakoskodsz és beszólogatsz mert nem csinálom azt amit mondasz. Azt sem akaros felfogni, hogy antibiotikimot nem ad ki a patika vény nélkül és nincs orvos jelenleg aki felírja így ha akarnék sem tudnék hozzájutni sehogy. Egyébként meg ha figyeltél volna nem az volt a kérdés mit vegyek be hanem az mi bajom van! Antibiotilumot meg nem jó ötlet bekapkodni mindenre tönkrevágja a bélflórát és ha reszisztenica alakul ki így ha valóban szükség lesz rá nem fog hatni semmi. Úgyhogy eleg hülye ötlet volt és rohandul nem ertesz hozzá ha virusos megbetegdésre ajanlgatod. Arra ugyanis nem hat!!!
ma 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:

A rokonom dolgozik egészségügyben ő mondta nekem ezeket, és ő volt az aki egy hét alatt kijött belőle!

De biztos vagyok benne hogy te még nála is "profibb" vagy.

azért nem tudod hogy mi a bajod és azért diagnosztizáltad magadnak hogy vírus és azért vársz távdiagnózist!

Kellemes betegséget !

ma 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!