Mi bajom lehet? Reggel arra ébredtem, hogy nagyon ki van száradva a torkom, nyelőcsövem, orrom, garatom. Fájt mind és köhögtem is szárazan. A lázam délutánra felszalad 38 fölé hidegrázással.
Január 2 nincs orvosom. Ügyeletet nem lehet elérni, odamenni nem bírok. :(
Egyebként a náthát egy vírus okozza az antibiotikum meg bakteriális fertőzésekre való.
Szóval ha náthám van akkor arra biztos nem az való. :/
Valszegegy vírus. Ha 3-4 nap alatt nem mulik a toeok akkor torokgyulladás.
Tüneti kezeléa kell és váeni hogy lekuzdje az immunrendszer.
Rengeteg folyadék, ha van hurutos kohoges acc, ha 38 feletti a laz akkor csillapito es sok pihenes
2.
egyrészt nem biztos hogy vírus ; én azt írtam hogy nátha jellegű megbetegedés, másrészt ha vírus akkor is kell antibiotikum mert általában felül szokott fertőződni baktériummal, de teljesen mindegy hogy mit mondasz vagy hogy mi az elméleted a lényeg az hogy több ismerősöm is megbetegedett hasonlóban és az antibiotikum segített nekik.
szívesen egyébként !
3.
nem múlik el három négy nap alatt .
az ismerősöm pontosan ugyanezekkel a tünetekkel van benne három hete.
már javul de három hete tart!
Ez az amikor olyan ad tanácsot aki nem ért hozzá és azt se tudja milyen betegségre ad éppen tanácsot!
5
Nekem meg azt teljesen mindegy hogy kapható-e, ha ez a gyógymód!
van ismerősöm aki három hete benne van az megfertőzött egy másik ismerőst aki a második nap elkezdett antibiotikumot szedni és egy hét alatt kijött belőle nagyjából
A rokonom dolgozik egészségügyben ő mondta nekem ezeket, és ő volt az aki egy hét alatt kijött belőle!
De biztos vagyok benne hogy te még nála is "profibb" vagy.
azért nem tudod hogy mi a bajod és azért diagnosztizáltad magadnak hogy vírus és azért vársz távdiagnózist!
Kellemes betegséget !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!