Mi bajom lehet? Reggel arra ébredtem, hogy nagyon ki van száradva a torkom, nyelőcsövem, orrom, garatom. Fájt mind és köhögtem is szárazan. A lázam délutánra felszalad 38 fölé hidegrázással.
Amúgy azert mertem megkérdezni mi bajom lehet mert nincs orvos. Ha lenne biztos nem itt kérdezném. Gondolom akkor az ismerősöd az antibiotikumot is felírja nekem.
Jah nem. Köszi. ;)
Én már 2 napja lázas vagyok és nem javul hanem romlik.
Közben megnéztem egy videót, azt mondták benne a covid úk variánsának pont olyan tünetei vannak mint a náthának meg az influenzának. Hát lehet akkor mindegy is. A pokoli fejfájás miatt gyanús nekem a covid. Az első oltás után fájt ennyire a fejem. Amúgy nem vagyok fejfájós. Meg a hidegrázastól már teljesen kivagyok. :(
16.
"a covid úk variánsának pont olyan tünetei vannak mint a náthának meg az influenzának. "
Mert valójában nincsen kovid csak influenza!
"Az első oltás után fájt ennyire a fejem"
Gratula a méreginjecióhoz!
Sikerült magad lemérgeztetned.
17 a hülyeségedre nem vagyok kíváncsi. Ma hazánkban 13 védőoltás kötelező a gyerkekenek. Igazad van remek lenne helyettük egy kis tbc, difftéria, torokgyík, szamárköhögés, gyerekbemulás stb. A feketehimlő is óriási tragédia hogy az oltásoknak köszönhetően eltűnt a földről. Be lehetne már fejezni ezt a hülyeséget.
A vírosoknak meg kölönböző törzsei vannak. A nátha meg a covid két külön faj. Amit irsz kb olyan mintha egyenlő lenné egy szarvasmathával. Mondjuk esetedben a szellemi hasonlóság igen látványos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!