Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi bajom lehet? Reggel arra...

Mi bajom lehet? Reggel arra ébredtem, hogy nagyon ki van száradva a torkom, nyelőcsövem, orrom, garatom. Fájt mind és köhögtem is szárazan. A lázam délutánra felszalad 38 fölé hidegrázással.

Figyelt kérdés
A torokfájás az elmúlt már csak az orrom meg a torkom között fáj és ég eléggé, néha viszket a garatom és bedugul az orrom, a köhögés is már egészem enyhe és ritka lett estére. A fejem is fájt de paracetamoltól enyhült. Étvágyam nincs de az izületeim nem fájnak. Hasmenés nincs. Szagokat érzek.

dec. 25. 23:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Amúgy azert mertem megkérdezni mi bajom lehet mert nincs orvos. Ha lenne biztos nem itt kérdezném. Gondolom akkor az ismerősöd az antibiotikumot is felírja nekem.

Jah nem. Köszi. ;)

dec. 26. 11:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Simán lehet covid, nekem pont ilyen tüneteket produkált. Vegyél holnap egy tesztet és megtudod.
dec. 26. 20:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Olyan rosszul vagyok, hogy a szemetet sem bírom levinni nemhogy a patikába menjek. ;(
dec. 26. 20:10
 14/18 A kérdező kommentje:
12 mennyi idig voltál beteg? Én még nem voltam covidos.
dec. 26. 20:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Egy napig volt láz és fejfájás, 3-4 napig gyengeség, torokfájás, köhögés. Utána már jól voltam, de a köhögés még sokáig megmaradt. Az első teszt után négy nappal még pozitív lett a tesztem bár már jól éreztem magam, végül tíz nap múlva megismételtem és az már negatív volt.
dec. 26. 21:44
 16/18 A kérdező kommentje:

Én már 2 napja lázas vagyok és nem javul hanem romlik.

Közben megnéztem egy videót, azt mondták benne a covid úk variánsának pont olyan tünetei vannak mint a náthának meg az influenzának. Hát lehet akkor mindegy is. A pokoli fejfájás miatt gyanús nekem a covid. Az első oltás után fájt ennyire a fejem. Amúgy nem vagyok fejfájós. Meg a hidegrázastól már teljesen kivagyok. :(

dec. 26. 22:42
 17/18 anonim ***** válasza:
27%

16.

"a covid úk variánsának pont olyan tünetei vannak mint a náthának meg az influenzának. "

Mert valójában nincsen kovid csak influenza!

"Az első oltás után fájt ennyire a fejem"

Gratula a méreginjecióhoz!

Sikerült magad lemérgeztetned.

dec. 26. 23:08
 18/18 A kérdező kommentje:

17 a hülyeségedre nem vagyok kíváncsi. Ma hazánkban 13 védőoltás kötelező a gyerkekenek. Igazad van remek lenne helyettük egy kis tbc, difftéria, torokgyík, szamárköhögés, gyerekbemulás stb. A feketehimlő is óriási tragédia hogy az oltásoknak köszönhetően eltűnt a földről. Be lehetne már fejezni ezt a hülyeséget.

A vírosoknak meg kölönböző törzsei vannak. A nátha meg a covid két külön faj. Amit irsz kb olyan mintha egyenlő lenné egy szarvasmathával. Mondjuk esetedben a szellemi hasonlóság igen látványos.

dec. 27. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!