Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha be van dugulva az orrom,...

Ha be van dugulva az orrom, fülem, mivel érdemes gőzölni?

Figyelt kérdés

Ha hétfőig nem javul, elmegyek orvoshoz, de kipróbálnám a gőzölést addig. Sós vízzel csináljam? Vagy mivel érdemes?

Illetve infralámpa segíthet?

tegnap 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Sós vízzel orrmosás. Lehet kapni eszközt erre.

Vagy egyél jó kis orrfolyatós hagymát.

Fülre fülgyertya, fül spray megfelelő használata.

Aztán doki. Mellette meg egy fül-orr-gégészt felkeresni egy alap tisztításra.

Időnként javasolt is igénybe venni. Testvéremnek is rendszerint megcsinálom a tisztítást megfelelő eszközökkel.

Hétköznapi ember magának nem tudja alaposan megcsinálni. Még én se magamnak.

Főleg, ha a fül belsejében fel van már szinte tapadva. Kb olyan a látványa eltávolításakor, mintha egy vastagabb lehámlott bőr lenne kicsit más színnel. (Ez csikizni szokta az ember fülét belül. Reflexből megvakarja az ember és ront a helyzeten. Pl felsérti körmével a bőrt, meglévő piszkot beljebb tolja.)

tegnap 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Kamillàval de nem a filteres. Zacskos.
tegnap 17:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Egy elég durva felső légúti betegség után vagyok, gondolom emiatt alakult ki ez a tünet, mert korábban nem éreztem semmi gondot, de ettől függetlenül gondolom nem fog ártani ha rendesen kitisztítják.

tegnap 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!