Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez? Zsibbad a bal...

Mi lehet ez? Zsibbad a bal kezem kb 2 hete.Érzéketlen a területen a bőröm is. Kaptam időpontot nyaki MR vizsgálatra.

Figyelt kérdés
2 napja fura érzés van a hasamnál és a derekamnál.körbe a hátamnál, ugyan azt a bőrérzéketlenséget érzem és mint ha egy szűk nadrág szorítani körbe. A köldök fölött végig a deréknál és hátnál. Nem tudom máshoz hasonlítani mint ha a köntösön erősen meg van kötve a zsinor. Nem tudom mi lehet ez.
febr. 2. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Majd kiderül melyik porc korong a kopott.Nyomja a gerincvelőből kiinduló idegszálat.
febr. 2. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Okozhatják a nyaki porckorongok problémái.
febr. 2. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
A kéz zsibbadás lehet nyaki probléma, tehát a nyaki MR releváns lehet, de a többire nem lesz elég, abból arra nem fog fény derülni.
febr. 2. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Na igen, szerintem egy koponya MR sem lenne hátrány.
febr. 2. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez paresztézia.
febr. 2. 19:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!