Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Létezik hogy az Eucerin...

Létezik hogy az Eucerin Extrakímélő sampontól vekonyodik egyre jobban a festett hajam?? Nem festem már 2,5 hónapja, mert hullott is. Emiatt váltottam erre a samponra.De Egyre rosszabb a hajam minősége és a sűrűsége sem javul.A sampon is bűnös lehet?

Figyelt kérdés

#Eucerin sampon ronthat a, haj minőségén? # Festett haj
ma 01:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezt a sampont, de én kaptam a születésnapomra egy speciális hajmosás utáni kondicionálót, ami elméletileg táplálja a hajat, javítja a fejbőr vérkeringését, és extra kimélő a fejbőr hidratálásában.

Ezzel szemben az első alkalom után 20 perccel - a nagyon gondos öblítés ellenére - a fejbőröm égni kezdett és másnap reggelre totál sebes lett a fejem, meg nyakam is, ahol érte a kondicionáló. Olyan allergiás vagyok rá, hogy az elképesztő. Visszaadtam a nővéremnek (tőle kaptam ajándékként), ő vidáman használja azóta is, gyönyörű, dúsabbnak tűnő hajat csinál neki (azért gondolta, hogy nekem is jó lesz, mert ő előtte is használta, és tetszett neki).

Szóval minden lehet.

ma 01:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Hú ez durva...

Akkor volt benne olyan hatóanyag amire allergiás vagy.

Én hajhullás. Viszkető fejbőr miatt vettem. Patikus javasolta.

Mosás után a fejbőröm jobban néz ki,de ket nsp utan viszket és kissé korpás is ahogy vakarom.

Plusz a hajam teljesen elvan vekonyodva de már nagyon durván.

Festett hajam van, de leálltam vele 3 hónapja, de amikor leálltam nem volt ennyire elvekonyodva meg visszatörve.

Ráadásul a fejem tetején először azt hittem babahaj van, de nem, visszatört teljesen a hajam...

Leteszem a sampont..

Pedig drága.

Kivagyok.

Te végül milyen sampont használsz?

ma 02:17
 3/7 anonim ***** válasza:

A festék tartotta “egyben” a hajad, vastagabbnak is attól érezted.

Most pedig lekopott/kezd lekopni.

ma 02:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Ez nem lekopás.

A lenövésnél egy fokkal jobb azért.

De a festett részén annyira elvékonyodtak a hajszálak, hogy egy 2 éves is ketté tudná tépni..

😥

Volt már korábban nyaki gerincműtét után 4 hónapig nem volt festve, de semmi baja nem lett csak lenőtt.

Sőt a vitaminoktól egész gyorsan is nőtt.

A festett része sem vekonyodott el, de most nagyon durva

😰

ma 02:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért, nem kopik le a festék a hajadról, ha nincs utánfestés?
ma 03:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Mert kb 2cm lenövésem van, a többi meg mind szőke.

Kb 14 éve szőke a hajam.

ma 03:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Csak a töve volt mindig festve.

Nem az egész..

ma 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!