Létezik hogy az Eucerin Extrakímélő sampontól vekonyodik egyre jobban a festett hajam?? Nem festem már 2,5 hónapja, mert hullott is. Emiatt váltottam erre a samponra.De Egyre rosszabb a hajam minősége és a sűrűsége sem javul.A sampon is bűnös lehet?
Nem ismerem ezt a sampont, de én kaptam a születésnapomra egy speciális hajmosás utáni kondicionálót, ami elméletileg táplálja a hajat, javítja a fejbőr vérkeringését, és extra kimélő a fejbőr hidratálásában.
Ezzel szemben az első alkalom után 20 perccel - a nagyon gondos öblítés ellenére - a fejbőröm égni kezdett és másnap reggelre totál sebes lett a fejem, meg nyakam is, ahol érte a kondicionáló. Olyan allergiás vagyok rá, hogy az elképesztő. Visszaadtam a nővéremnek (tőle kaptam ajándékként), ő vidáman használja azóta is, gyönyörű, dúsabbnak tűnő hajat csinál neki (azért gondolta, hogy nekem is jó lesz, mert ő előtte is használta, és tetszett neki).
Szóval minden lehet.
Hú ez durva...
Akkor volt benne olyan hatóanyag amire allergiás vagy.
Én hajhullás. Viszkető fejbőr miatt vettem. Patikus javasolta.
Mosás után a fejbőröm jobban néz ki,de ket nsp utan viszket és kissé korpás is ahogy vakarom.
Plusz a hajam teljesen elvan vekonyodva de már nagyon durván.
Festett hajam van, de leálltam vele 3 hónapja, de amikor leálltam nem volt ennyire elvekonyodva meg visszatörve.
Ráadásul a fejem tetején először azt hittem babahaj van, de nem, visszatört teljesen a hajam...
Leteszem a sampont..
Pedig drága.
Kivagyok.
Te végül milyen sampont használsz?
A festék tartotta “egyben” a hajad, vastagabbnak is attól érezted.
Most pedig lekopott/kezd lekopni.
Ez nem lekopás.
A lenövésnél egy fokkal jobb azért.
De a festett részén annyira elvékonyodtak a hajszálak, hogy egy 2 éves is ketté tudná tépni..
😥
Volt már korábban nyaki gerincműtét után 4 hónapig nem volt festve, de semmi baja nem lett csak lenőtt.
Sőt a vitaminoktól egész gyorsan is nőtt.
A festett része sem vekonyodott el, de most nagyon durva
😰
Mert kb 2cm lenövésem van, a többi meg mind szőke.
Kb 14 éve szőke a hajam.
Csak a töve volt mindig festve.
Nem az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!