A labor leletem szerint pajzsmirigy túlműködésem van. Az endokrinológushoz sajnos csak december elejére kaptam időpontot. Ki mennyi idő múlva jutott el endokrinológushoz? Én félek, hogy ennyi idő alatt rosszabb lesz a helyzet.
Figyelt kérdés
A házi orvos szerint jobb lenne előbb kivizsgálni,de ő sem tud tenni semmit, hogy előbb bekerüljek. Tsh 0,024
T3 8,2
T4 26,64
okt. 25. 14:49
1/20 anonim válasza:
December eleje kimondottan közel van.
Addig a háziorvos nyugodtan elküldhetem pajzsmirigy UH-ra az többet mond, mint az endokrinológus.
Honnan tudod, hogy nem áll fenn a dolog már évek óta? Ez nem olyan, hogy egyik napról a másikra alakul ki, ha hónapok vagy akár évek óta együtt élsz ezzel nem 5 héten fog múlni semmi.
2/20 anonim válasza:
Hat ez meg istenes. Nalunk 7 honap mulvara adtak idopontot 😆
Addig mar kibirod, nyugi.
3/20 anonim válasza:
A december eleje közel van, minden vicc nélkül mondom.
Nekem kardiológushoz kell mennem, augusztusban kértem időpontot. 2025. április 30-ra kaptam...
4/20 A kérdező kommentje:
Hát végülis lehet évek óta fennáll a fene se tudja. Kaptam beutalót pajzsmirigy ultrahangra,csak időpontot még nem adnak. Levan zárva a hónap. Majd novemberben kell kérnem ha kapok decemberre
okt. 25. 15:31
5/20 anonim válasza:
Eleve az UH eredmény kellene az endokrinológusnak. Szóval először az UH-nak kellene meglennie.
6/20 anonim válasza:
Hát ez van nálunk sajnos, röhej. Viszont az ultrahang eredménye kelleni fog az endokrinológusnak.
7/20 A kérdező kommentje:
Na basszus akkor most mit csináljak? Még azt sem tudom decemberbe bekerülök e az uh rá.
okt. 25. 16:08
8/20 anonim válasza:
Hát ha el tudod intézni, akkor viszed a leletet, ha nem akkor nem, csak akkor lehet lesz újabb kör az endokrinológusnál.
9/20 anonim válasza:
Ha meglesz az UH időpontod majd az alapján megpróbálod módosítani az endokrinológushoz az időpontot.
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
okt. 25. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!