Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A hátsó garatfali csorgástól...

A hátsó garatfali csorgástól meg lehet fulladni?

Figyelt kérdés
a torkom "hátuljában" érzem hogy ott a váladék és száraz nagyon a torkom, orrom eldugulva, nem tudok nyelni se rendesen mert olyan mintha ott lenne valami, ettől meg lehet fulladni? mit csináljak aludni se tudok tőle? nyelni is alig tudok mert olyan mintha megfulladnék.inhalációs készülék kamillás gőzölés cukorkák strepsils hagyma stb orrspray stb megvoltak már....megyek orvoshoz hétfőn addig is jó lenne túlélni ):

ma 00:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet megfulladni.

Nekem a Strepsils akkor segít ha csak kapar a torkom. Ha már egyértelműen garatcsorgás van akkor forró tea, neocitran és suspensio terpini.

ma 00:56
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen gyors válaszodat!
ma 00:58
 3/7 anonim ***** válasza:

2 párnán feküdj, kissé emelt felsőtesttel.

Hogyha ki kell köpni, kitudd és ne a hörgőkbe menjen.

Nem. Fogsz tőle megfulladni csak krakogsz.

Mitől csorog hátra?

Allergia?

Nekem az allegra segített.

Meg mondjuk igyekeztem kiköpni amit tudtam.

Kitartást.

ma 02:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Suspensio Terpinire plusz 1 szavazat!

2 dl - t vegyél.

Idd 2x15ml - vel meg sok folyadék.

Jaaaa

Száraz torok.

Ha van párásíts egész este.

Esetleg van izlandi zuzmó szirup?🙄

Az még nagyon jó.

Nálam bevált.

Orrspray?

Pár napig nasivin classic megment ☺️

ma 02:52
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen. veszek hétfőn suspensio terpiinit akkor és nasivinem is volt viszont kifogyott sajnos ezer éve, sós vízes orrspray volt itthon, ilyen házi készítésű orröblítő, de nem tűnt úgy mintha működne csak 15-20 percig :( izlandi zuzmóm nincsen de van lándzsás útifű szirupom, izlandi zuzmót tescoba tudok venni kedden egész jó árban. allergiám nincsen csak valami makacs nyálkás torokgyuszi. ment a pipa mindenkinek :)

az a baj ki se jön köhögésnél hanem a torkomba áll meg és onnan se fel se le csak fullaszt mint amikor félrenyelsz valamit nade most a családon is ez végigmegy durván de ők nem orvoshoz járósok csak várják hogy magától muljon.

ma 03:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkpr az este meg is van oldva 🙂 Fogsz tudni aludni a lándzsás útifűtől :)

Ki fog jönni a Terpini-vel a váladék! 😉

Jó cucc.

1-2nap és hat.

Gyógyszertárban készítik.

Én szépen kiköhögtem mindent.

De lehet kapsz antibiotikumot is 🤷

Izlandi zuzmó szirupból csakis Klosterfrau!

Egy 2dl - set veszel.

Elég is lesz.

Ezt éjszakára kell csak.

Olcsót Tescosat ne vegyél.

Többet árt mint használ.

Jobbulást 🙂

ma 03:28
 7/7 A kérdező kommentje:
szuper hírek már kezdtem reményvesztett lenni:) köszönöm szépen, megmentve a hetem :D!
ma 04:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!