Influenzánál vagy covidnál szem fájdalom?
Hétfőn lettem rosszul. Tünetek: hidegrázás, nem túl magas láz (38.5-ig ment fel), izületi fájdalom, fejfájás, hányinger, torokfájás, köhögés. Illetve amikor feljebb ment a lázam akkor égett a szemem és mintha a szemnyomás is magasabb lett volna. Ez 3 napig tartott. Azóta a tünetek nagy része elmúlt. Fejfájás, szemfájás (mozgatásra, hátul, a szemgödörnél fáj nagyon) és szédülés maradt.
Nem teszteltem hogy covid vagy influenza. Meddig normálisak ezek a tünetek és mikortól érdemes orvoshoz menni vele?
Alkut tünetek 1 hétig, krónikus tünetek 1 hónapig . Tök rendben van, ha 1 hónapig is marad a köhögés, takony, rekedtség.
Én 7 évig minden sz@rt elkaptak nyolcszor. Ma már alig vagyok beteg, 1-2 éve . Azt gondolom, mindenkinek at kell esnie mindenen. Csak erősebb lesz az ember immunrendszere.
Akkor sincs baj, ha egy hétnél tovább tart a takony köhögés, a fejfájás és láz meg az fájdalom azét 3 napnál nem kell tovább tartson
Jobbulást kivánok!
Orvosról az a véleményem,hogy sz@rt se tudnak.
Kb táppénzes igazolás kiírására jók
Nekem majd' kiesett a 2 szemem 2020 decemberében. De szó szerint. Még a szem üreg csontjai is fájtak. Rettenetes volt. Covid természetesen. A járvány elején. 2 hónapig voltam beteg. Nem dohányzok, egészséges voltam.(addig. Azóta nem. Asztma,egyebek
).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!