Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Melyikkel járok jobban vírus...

Melyikkel járok jobban vírus esetén?

Figyelt kérdés

Ma elkezdett picit fájni a torkom, igazából egyaltalán nem vészes, nyeléskor (egyelore) nem is érzem, csak néha.Így általánosságban érzek egy kellemetlenséget, de nem tudom menjek e dolgozni így.

Gyakornok vagyok, illetve összesen 5 nap táppénzem lehet, vagy nem teljesül a gyakorlatom, ezért okoz ekkora fejfájást, hogy mi legyen.

A lényeg: vajon azzal járok jobban, ha még bemegyek dolgozni, és majd amikor már úgymond biztosan elég szarul vagyok, akkor maradok otthon,és akkor fixen látom, ha jól vagyok utána.

Vagy inkább maradjak otthon a következő két napra+ hetvege, es -remelhetoleg- nem leszek rosszabbul.

Az utobbi esetben attól félek, hogy visszaesnék, a következő héten, mert viszonylag hideg van nálunk, illetve sokan mások is betegek

A “felelőtlen vagy” válaszokat pedig megelőzném: egy raktárban dolgozom, így kevés emberrel = ø találkozom, viszont fizikai munka, ami jobban fáraszt.

ma 16:03
 1/1 Senior Séf ***** válasza:
Én az első opciót választanám.
ma 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!