Gilbert kórra szoktak vagy nem szoktak gyógyszert szedni nálunk?
Fura, mert nekem azt mondták, ez van és nincs gyógyszer, de már a többedik külföldivel beszélek, akiknek szintén Gilbertjük van, és ők szednek rá gyógyszert. Állítólag egész sokat javít az állapotukon.
De most akkor hogy van ez?
Na igen. Ismerős amúgy. Ez a tipikus, ha nem tudjuk, mi a baja a betegnek, akkor nncs semmi. A másik típus meg, aki küldözgeti random mindenhova, és fel se fogja, mit csinál. Ne haragudj, de ha nem is a szakmaiak, mert abban végül is tudnak jók lenni a magyarok is pár területen, de a hozzáállás mindenképp hajmeresztő.
(ui: magam is orvos végzettségű vagyok, de mint látod, nem véletlenül nem vagyok a szakmában. ahogy egyébként sok más kollega se. isten ments ... aztán lehet panaszkodni, miértz nincsenek és miért lett inkább ingatlanos stb stb. viszont azért pár dolgot csak tudhatok akkor, nem?
-a képzelt beteg.)
+ lehagytam egy nagyon fontos tünetet, ezt mégf muszáj ide írnom a teljesség kedvéért:
- gyakori vagy állandó egyensúlyproblémák, amelyek nem otoneurológiai eredetűek
Felőlem ...
De mellesleg pont erről beszélek.
Ugye társul az orvos képhez egy rendkívül fals asszociáció, és ilyenkor pedig becsap a kognitív disszonancia. Durr neki, nem orvos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!