Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gilbert kórra szoktak vagy...

Gilbert kórra szoktak vagy nem szoktak gyógyszert szedni nálunk?

Figyelt kérdés

Fura, mert nekem azt mondták, ez van és nincs gyógyszer, de már a többedik külföldivel beszélek, akiknek szintén Gilbertjük van, és ők szednek rá gyógyszert. Állítólag egész sokat javít az állapotukon.

De most akkor hogy van ez?

jan. 28. 15:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Na igen. Ismerős amúgy. Ez a tipikus, ha nem tudjuk, mi a baja a betegnek, akkor nncs semmi. A másik típus meg, aki küldözgeti random mindenhova, és fel se fogja, mit csinál. Ne haragudj, de ha nem is a szakmaiak, mert abban végül is tudnak jók lenni a magyarok is pár területen, de a hozzáállás mindenképp hajmeresztő.

(ui: magam is orvos végzettségű vagyok, de mint látod, nem véletlenül nem vagyok a szakmában. ahogy egyébként sok más kollega se. isten ments ... aztán lehet panaszkodni, miértz nincsenek és miért lett inkább ingatlanos stb stb. viszont azért pár dolgot csak tudhatok akkor, nem?

-a képzelt beteg.)

+ lehagytam egy nagyon fontos tünetet, ezt mégf muszáj ide írnom a teljesség kedvéért:

- gyakori vagy állandó egyensúlyproblémák, amelyek nem otoneurológiai eredetűek

tegnapelőtt 22:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Na hallod, ha te orvos vagy, akkor en vagyok a telapo.
tegnapelőtt 22:17
 13/13 A kérdező kommentje:

Felőlem ...

De mellesleg pont erről beszélek.

Ugye társul az orvos képhez egy rendkívül fals asszociáció, és ilyenkor pedig becsap a kognitív disszonancia. Durr neki, nem orvos :)

tegnapelőtt 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!