Nagypapa fel éve kapott agyi infarktust bal oldala lebénult most abba hagyta a gyógyszereket hiába mondom szedje ő nem szedi mi várható ?
Nekem nagyapám a második agyvérzése után még rahuzott 10 évet mire meghalt. Akkor sem az agyvérzésbe halt bele, hanem eltört a combnyaka. Ilyen után azért sokan meghalnak egyébként is(ez az akut combnyak törésre vonatkozik, nem arra, amikor tervezetten történik a műtét).
Egyébként vagy lesz megint egy agyvérzése és abból már nem fog felépülni vagy a bénulás miatt balesete lesz. Ilyenkor már eléggé kiszolgáltatottak és gyakrabban kell rájuk nézni.
Ha ti nem tudjátok megoldani a felugyeletét, akkor keressetek neki otthont.
Igazából a gyógyszerektől nem fog meg gyógyulni.Az állapota csak stagnál.
Ettől még 3. is lehet,ezt senki sem tudja előre.Nekem volt 1 nagyon súlyos is.Műtöttek is.Azóta eltelt 5 év.Műtét után nem volt annyi gondom,mint most.Akkor nagyon jól tudtam menni,most meg alig már.7 féle gyógyszert szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!