Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha víz van a tüdőmben és...

Ha víz van a tüdőmben és fulldoklok, de iszok egy kortyot és megszűnik a fulladás akkor az nem tüdőembólia?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést kérek a hülye kérdésért, de nagyon félek.

Nagyon durva betegségben vagyunk itthon én és a gyermekem.

A kicsinél kiderült hogy tüdőgyulladás, mellkasi röntgen kimutatta.

Az enyém nem mutatott gyulladást, de énis nagyon köhögök.

Előző napokban jött fel csúnya sárgás zöldes váladék köhögések során, ma tudom azt mondani hogy már váladék nem jön, most inkább ingerköhögés van.

Sűrűn kell fújni az orrom mert az is köhögtet.

Most kicsit olvasgattam googlen és azt írták, ebből könnyen lehet tüdőembólia. Sajnos én egyből be is beszélem magamnak..

kb 10percenként elő jön egy olyan fulladás szerű köhögés, vagy inkább folytó érzés amit nem tudok hová tenni, de ha egyből iszok rá folyadékot, már el is múlik.

Ezen kívül más új tünetem nincs

Szedek antibiotikumot. A napok nagy részét át pihenjük.

Előre is köszönöm a válaszokat.

jan. 25. 18:46
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem. A tüdőembólia víz ivásra nem szűnik meg.
jan. 25. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Tüdőembólia általában szúró mellkasi fájdalommal jár, levegővételre rosszabbodik. Nehezlégzés mellett jelentkezik a köhögés, súlyosabb esetben véres köpet.

Googlen ne olvass ilyeneket, egyből ilyeneket dob fel.

Szedd az antibiotikumot, pihenj, hamarosan jobban leszel.🙂

jan. 25. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass az előzőkre, és igyál rendesen, mert kiszáradhat a nyálkahártyád, és az is okozhat köhögést, vagy fulladásérzést.
jan. 25. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!