Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tüdőembolia? Felek mert...

Tüdőembolia? Felek mert nehezen kapok levegőt?

Figyelt kérdés

20/L. Normálesetben egészséges vagyok. Nem mozgok sokat de tul keveset sem, vereredmenyem jó, multkor mikor hallgattak a tüdőmet nem volt baj. 3-4 napja viszont nagyon sokszor nehezen kapok levegőt főleg ha az orromon veszem. Ha a szamon veszem sokkal jobb es szinte teljesen kapok. A friss levegő is sokszor segít( de nem mindig). Sokszor kapar is a torkom mikor veszem a levegőt es mintha egyfolytaba kohognom kene mintha nem tudna valami felszakadni(pedig nincs ott semmi).

A legnagyobb bajom hogy tul gondolom es rögtön arra gondolok hogy embolia vagy valami remes amibe bele lehet halni.

Legszívesebben rögtön mennek a kórházba viszont szüleim is azt mondjak hogy nincs bajom de egyszerűen megijeszt. Viszont másrészt ha valami nagy baj lenne akkor gondolom folyamatosan fulladnek es nem többször egy nap.

jan. 12. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt hívják pánikbetegségnek.
jan. 12. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Csinálj lassú mély légzéseket, igyál több vizet, járj el mozogni vagy kirándulni, talán megmaradsz!
jan. 13. 03:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Én így kerültem kórházba és szív problémám lett a vírus miatt, lehet Covid, de nem tesztelnek már, úgy hogy nem tudom.Elalváskor volt a probléma, nem hagyott elaludni és minta víz alá nyomtak volna(fuldoklás) nappal ébren meg csak kicsit nehezebb légzés.240 pulzusom volt már, négy napig nem tudtam aludni mire a kórházba kerültem...
jan. 13. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha van vérnyomás mérőtök mért meg vele a vérnyomásodat és a szívverést![a felső vagyok csak ez még eszembe jutott]
jan. 13. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!