Mennyire megbízhatóak a szenzoros, mobilapplikációval is használható vércukorszint-mérő tapaszok?
Figyelt kérdés
Gondolok pl. a Dexcomra, a FreeStyle Libre2-esre, és a hasonló tapaszos 24 órás vércukorszint-mérőkre. Elég borsos áron lehet őket beszerezni, (kb. 190 ezerért láttam egy magyar márkát TB támogatással), de valóban megbízhatóak, és jobb megoldások, mint a hagyományos vércukorszint mérések?ma 10:36
1/3 anonim válasza:
Nem ismerem a pontosságát és megbízhatóságát ezeknek, más az alapelv, ezek szövetnedvből mérik valahogy. Szerintem ezeknek csak akkor van értelme, ha hozzá van integrálva egy inzulin pumpa is. Vagy esetleg gyerekeknek, hogy ne kelljen szurkálni állandóan.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem már 3 éve van egy 2-es típusú pre-diabéteszem, és jó ötletnek tartom, hogy pl. okostelefonon is kapok értesítést arról, ha veszélyes értéket kezd megütni a vércukorszintem, így azonnal közbe tudok avatkozni pl. mozgással, de nem tudom, mennyire pontosak a hagyományos mérőkhöz képest. YouTube-on is nézek teszteket, hallgatok véleményeket, de az itteni véleményekre is kíváncsi volnék
ma 10:57
3/3 anonim válasza:
Egy orvost kérdezz erről, ők jobban képben vannak. Azt tudom, hogy más a vérben lévő cukorszint és ez is mást mér, valahogy a kettőt össze kell hangolni. De ha valakinek van több tapasztalata, azt szívesen veszem én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!