Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek HNPV vírus miatt,...

Szerintetek HNPV vírus miatt, is lesznek olyan lezárosok, korlátozások, mint a COVID 19 miatt voltak? 😧

Figyelt kérdés

#járvány #koronavírus #COVID #HNPV #Korlázoások
tegnap 20:20
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
44%
Én meg azt hittem, hogy a koronavírus alatt kiderült, hogy a veszélyeztetett emberek feladata elszeparálódni, otthon maradni. Mert ha este 8 után nem lehet kutya nélkül kilépni vagy lezárjuk a gellért hegyet, vagy csak maszkban lehet beülni étterembe az nem fog segíteni. Szánalmas, hogy emberek a mai napig itt tartanak abban a pillanatban ahogy meghallják a vírus szavát.
tegnap 21:27
 22/42 anonim ***** válasza:
33%
20 as, értékelem az újabb nekifutásod. Még van ilyen “veszélyeztetett csoport” sztorid?
tegnap 21:29
 23/42 anonim ***** válasza:
58%
Szánalmas, hogy az ember félti a saját vagy szerettei életét? Te hallod amúgy magad?
tegnap 21:29
 24/42 anonim ***** válasza:
34%
Igencsak irónikus, hogy azok mondják a másik oldalra, hogy paráznak, akikből minden ilyen hír hallatán előjön a szabadságharcos, újra és újra egyre sötétebb színban írja újra a "covidiktatúrát" a fejében, aki már előrelátja, hogy fegyvert ragad a karantén ellen. Sőt, nem csak egy, de már 5 járvánnyal előre látják, mi lesz itt, és hogy a szabadság utolsó bástyája lesz, ha nem oltatják be magukat... :D
tegnap 21:30
 25/42 anonim ***** válasza:
83%

Ülj te a karanténban 24 es, amennyit akarsz, a magadfajtáddal bégessetek, csak más szabadsága ne zavarjon!

Vedd be az ezer oltásod, az en adagom is, es akkor védve vagy! Ülj üvegházba, amíg én mondom hogy gyere ki!

Ha az oltás se véd, akkor szar a szer! Kár felvenni

tegnap 21:37
 26/42 anonim ***** válasza:
70%

Na, a maszkos sztori meg a legnagyobb röhej!

Tuti, hogy rengetegen hiányoztak a biológia órákról meg nem érettségiztek belőle.

Mikor a pali egyedül ült a kocsijában maszkban (!!), vagy a futó maszkban futott, vagy a nénik-bácsik orr alá letolva hordták.. és képesek lettek volna kinyírni mindenkit, akin nem volt maszk.

Oszd meg és uralkodj?

tegnap 21:40
 27/42 anonim ***** válasza:
23%
Én a helyedben elgondolkoznék magamban, miért lett a szabadság szó gúnyos kifejezés a fejemben? Hol, mikor és miért lett az agyatlan konteos és a szabadság párti egy kategória? A félelem nagy úr, de nem szabad engedni neki.
tegnap 21:43
 28/42 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem ha lesz is új vírus, új járvány, akkor nagyjából ugyanaz lesz a forgatókönyv: akinek van valamilyen alapbetegségét vagy addig lappangóját felerősíti és a gyengébbek hamarabb elhullanak.

Az agyilag gyengék meg saját magukat fogják kinyírni, csak lassabban.

tegnap 21:50
 29/42 anonim ***** válasza:
19%

#25: nyugtasd le magad, vegyél egy nagy levegőt, majd nézz vissza, mennyi marhaságot vágtál a fejemhez úgy, hogy semmit nem tudsz rólam.

Egy egyszerű ellentmondásra hívtam fel a figyelmet.

tegnap 22:00
 30/42 anonim ***** válasza:
56%
Már szinte minden szervezet, akinek van ebbe beleszólása, elismerte, hogy a lezárás, a maszk, a távolságtartás nem értek semmit.
tegnap 22:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!