Szerintetek HNPV vírus miatt, is lesznek olyan lezárosok, korlátozások, mint a COVID 19 miatt voltak? 😧
Szerintem az az ijesztő, hogy mennyi hipochonder van.
Ha a média azt mondja, hogy beteg vagy, akkor beteg is leszel?!
Ha paráztat, akkor parázni kell, nincs mese! :)
11-es
Gondolom szerencsésen átvészelted talán az előző járványt, egyébként nem mondanál ilyet. Sokan haltak meg sajnos koronavírusban, reméljük most nem fognak ebben! 🙏🏻🙏🏻
11
Komolyan 4 év nem volt elég megérteni, hogy itt nem az az ijesztő, hogy te vagy én (mint feltételezhetően életerős fiatalok) meghalunk. Mindig is az volt, hogy ha túlterhetődik az amúgy is romokban álló eü rendszerünk az elöregedő lakosságunkkal.
"Gondolom szerencsésen átvészelted talán az előző járványt, egyébként nem mondanál ilyet."
Mint a környezetemben mindenki: légyen az öreg vagy fiatal.
Pedig végig emberek között mozgott mindenki és emberekkel érintkezünk.
És nem vagyok már fiatal.
Érdekes mód azóta is csak azok az ismerőseim vannak rottyon, akik benyelték a koktélt. Légyen az idős vagy fiatal.
Nagyon sajnálom őket! :(
De legalább már k.ssban vannak.
"Sokan haltak meg sajnos koronavírusban, reméljük most nem fognak ebben!"
A média szerint koronavírusban.
Valójában nem történtek boncolások.
Sokan az után haltak meg, hogy lélegeztető gépre tették őket.
Az alternatív megoldásokat, amelyek segítségével viszont sokan meggyógyultak, vajon miért üldözték és büntették ?
És azokat a háziorvosokat, akik nem akarták beadni, őket miért?
Valamiért csak a WHO számít szakértőnek, más végzett orvos nem, ha nem a rendszer tagja. Hát nem érdekes?
Sokaknak nem.
Sajnálatos!
Az eü rendszer pedig azért van romokban szerintem, mert másra megy el az a sok pénz..
Csupa elgondolkodtató dolog és mégis vannak sokan, akik ezeket észre sem vették.
Most vajon ugyanez lesz a forgatókönyv vagy előtte inkább jön az inváziós jelenet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!