Csókkal elkaphatom a HPV-t? Új barátnőm azt állítja, hogy magas kockázatú van neki.
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja randizunk, nagyon szimpatikus nő és elég rossz, hogy most emiatt nem tudunk szexelni ki tudja meddig. Az orvosa bizakodó, 1 hónap múlva megy szűrésre, de már többször jósolták neki hogy el fog múlni és még mindig jelen van.
Én már olyat is olvastam, hogy az sem lehet teljesen kizárni, hogy csókkal terjed.
Kell ettől félnem férfiként, ha behatolás nem, csak csók és orális szex volt még (ő adta nekem, én nem nyaltam ki).
Vagy ne is foglalkozzak ezzel az infóval, az emberek 80%-a úgyis átesik rajta?
jan. 6. 13:35
11/11 anonim válasza:
Abban hiszel, amiben akarsz. A dohányzás miatti tüdőrák-kockázat sem szűnik meg a dohányzás abbahagyása után. A hasonlat saját. A többit meg megtalálod a wikipedián is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!