Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha nincs magas lázam és nem...

Ha nincs magas lázam és nem fáj a tüdőm, kizárható a tüdőgyulladás?

Figyelt kérdés

Hétfőn kezdtem érezni, h bújkál bennem valami, végül 3 nappal ezelőtt jött ki rajtam, nátha, hőemelkedés , rossz közérzet, száraz köhögés , ami egyelőre váladékkal nem jár.

Mikor forduljak orvoshoz? Ez nem valószínű, hogy tüdőgyulladás , ugye? Asztmás vagyok, ezért picit félek egy felülfertőződéstől.

dec. 29. 21:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A rendelőben olvastam, hogy először patikába kell menni (elfelejtettem, mit kell venni, de a patikus biztos tudja) és ha nem javul pár napon belül, akkor kell háziorvoshoz menni.

Változott a protokoll, ha jársz a rendlőben nézz körül, ki van írva.

dec. 29. 22:05
 2/12 A kérdező kommentje:
Patikába menni? Minek? Vagyis mit mondjak a patikusnak 🥲?
dec. 29. 22:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Elmondhatod mi bajod, és kérsz rá valamit, hogy mielőbb meggyógyulj. Ő legalább olyan jól tudja, mint az orvos, hogy mi való erre.
dec. 29. 22:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha annyira felsz, miert nem medz dokihozxd
tegnapelőtt 09:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Unnep volt, hetvege volt.. ma lehet lemegyek.
tegnapelőtt 11:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha felhívod a rendelőt, a tünetek alapján megmondják, mit csinálj.
tegnapelőtt 11:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet.. akkor talalgass;))) a doki ki tudja zarni, kerj idopontot.
tegnapelőtt 12:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez nem tavgyogyitas, foleg aki asztmas, nem jatek! Inkabb itt ker tanacsot, rohej..
tegnapelőtt 12:15
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolso, hidd el kertem tanacsot a dokitol is, o kozolte , h ha magas lesz a lazam menjek le meghallgat, addig meg pihenjek.

Covid tesztem negativ lett

tegnapelőtt 12:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Aki nem hallgat a tudodre es haziorvos, nem monositem. En nem hagyom magam es nem hagynam asztmasan. Tudogyull. nem mindig jar lazzal. Csak szolok. Ezt a f@szt hagynam a kesobbiek miatt is, derrogal neki dolgozni? Bocsanat, te megtetted, mondjuk en nem hagyom magam lerazni.
tegnapelőtt 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!