Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 40 fokos oàzam van, mit...

40 fokos oàzam van, mit tegyek? Csak rubophen van itthon, az nem viszi le.. Hűtő fürdő? Csak nagyon köhögök, mi van,vha tüdőgyulladás?

Figyelt kérdés
Köszi!
tegnap 21:42
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*làzam*
tegnap 21:42
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen magas láznál a legjobb amit tehetsz az, hogy kihívod az orvosi ügyeletet.
tegnap 21:45
 3/16 Mad Max2 ***** válasza:

algopirin nagyon jó lázra

Amugy a rubofen is jó, mert abban paracetamol van, az meg kimondottan magas láz esetén javallott. De ovatosan kell adagolni mert májkárosodást okoz ha sokat szedsz be

reggelig kibirod gondolom, holnap meg menj orvoshoz ha szarul érzed magad

Lehet influenzád van, azt meg ki kell feküdni, ennyi

tegnap 21:46
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
40 fokos lázzal ájultan feküdnél a padlón. Én 39 fokos lázzal halucináltam és még felülni sem tudtam az ágyon.
tegnap 21:48
 5/16 anonim ***** válasza:

Hűtőfürdő esetén is meleg vizet kell a kádba engedni, úgy ülni bele, és úgy engedni hozzá a hideg vizet -a dugót félig kihúzva- csak kicsit legyen hűvösebb, mint a tested, és elég pár perc, vagy amíg jólesik.

Ha így is aggódsz, akkor a csuklódra, bokádra tegyél hideg borogatást.

tegnap 21:49
 6/16 anonim ***** válasza:
24%
Azon mit kell lepontozni, hogy hívja ki az ügyeletet istenbarmai?
tegnap 21:51
 7/16 anonim ***** válasza:
52%

6#

Itt mindenki mindent lepontoz. Ezzel élik ki a felgyülemlett stresszt. Pedig, amit írtál amúgy teljesen korrekt.

De itt úgy néz ki, h az logikus, ha 40-fokos lázzal a gyakorira irogat, ahelyett, h orvost hívnál....

tegnap 21:57
 8/16 anonim ***** válasza:
Van otthon valaki? A hűtőfürdő jó, kellemesről indítva fokozatosan engedve bele a hideget, de nem hidegre hűtve. De legyen veled valaki. A szomszédtól is kérhetsz más lázcsillapítót.
tegnap 21:57
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

6# Csak egy pontozta le a 2-es választ, de te többes számban "istenbarmai"-zol. Ezért a 6-os válaszod én pontoztam le, de remélem, nincs nagy jelentősége :)

Kérdező! Az ügyelet számán, a 1830-on is tudnak tanácsot adni.

tegnap 22:00
 10/16 anonim ***** válasza:

9#

Az nem látszik, hogy hány ember pontozta le, csak az, hogy hirtelen pirosra váltott a kör. De ha igen, akkor bocsi. :) (nem a 6#-os vagyok.)

tegnap 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!