40 fokos oàzam van, mit tegyek? Csak rubophen van itthon, az nem viszi le.. Hűtő fürdő? Csak nagyon köhögök, mi van,vha tüdőgyulladás?
algopirin nagyon jó lázra
Amugy a rubofen is jó, mert abban paracetamol van, az meg kimondottan magas láz esetén javallott. De ovatosan kell adagolni mert májkárosodást okoz ha sokat szedsz be
reggelig kibirod gondolom, holnap meg menj orvoshoz ha szarul érzed magad
Lehet influenzád van, azt meg ki kell feküdni, ennyi
Hűtőfürdő esetén is meleg vizet kell a kádba engedni, úgy ülni bele, és úgy engedni hozzá a hideg vizet -a dugót félig kihúzva- csak kicsit legyen hűvösebb, mint a tested, és elég pár perc, vagy amíg jólesik.
Ha így is aggódsz, akkor a csuklódra, bokádra tegyél hideg borogatást.
6#
Itt mindenki mindent lepontoz. Ezzel élik ki a felgyülemlett stresszt. Pedig, amit írtál amúgy teljesen korrekt.
De itt úgy néz ki, h az logikus, ha 40-fokos lázzal a gyakorira irogat, ahelyett, h orvost hívnál....
6# Csak egy pontozta le a 2-es választ, de te többes számban "istenbarmai"-zol. Ezért a 6-os válaszod én pontoztam le, de remélem, nincs nagy jelentősége :)
Kérdező! Az ügyelet számán, a 1830-on is tudnak tanácsot adni.
9#
Az nem látszik, hogy hány ember pontozta le, csak az, hogy hirtelen pirosra váltott a kör. De ha igen, akkor bocsi. :) (nem a 6#-os vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!