Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 40 fokos oàzam van, mit...

40 fokos oàzam van, mit tegyek? Csak rubophen van itthon, az nem viszi le.. Hűtő fürdő? Csak nagyon köhögök, mi van,vha tüdőgyulladás?

Figyelt kérdés
Köszi!
dec. 15. 21:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Ecetes borogatás is segít, de nem önmagában.
dec. 15. 22:16
 12/19 anonim ***** válasza:
28%
10# Ha rákattintasz a %-ot jelző körre felül a bal sarokban, akkor mutatja a részleteket. :)
dec. 15. 22:27
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

12#

Látom, de nem értem.😅 Három kör diagram van. Egy piros és két zöld más más számmal a közepén. Ez azt jelentik, h három ember nyomott rá? Egynek nem tetszett kettőnek meg igen és arra a %-ra vitte fel a szavazatuk, ami oda van írva?

dec. 15. 22:39
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
13# Igen. A három körben pedig az látható, hogy aki értékelte, az hány %-ban szokott mások által jónak tartott válaszokat adni.
dec. 15. 22:45
 15/19 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező, lejjeb ment már a lázad?
dec. 15. 22:52
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
11. lenullázóinak: régi bevált és hatékony módszer. De azért kösz!
dec. 16. 06:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy telt az éjszakád?
dec. 16. 07:54
 18/19 anonim ***** válasza:

#21:46

Már csak algopirin neot gyártanak, az meg semmit sem ér. Hiába van benne ugyan az a hatóanyag, egyszerűen nem ugyan úgy szívódik fel vagy nem tudom, de nekem semmit sem használ

dec. 16. 09:59
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi, ma màr valamivel jobb, "csak" 39'C volt a legtöbb lázam. Ma màr vettünk Neocitràn maxot, aminek mellesleg borzalmas íze van, de elvileg köptető is van benne, mert le van tapadva a váladék is. Holnap megyek dokihoz, kíváncsi leszek, mit mond majd. Múlt éjjel borzalmas volt, lángolt még a szemgolyóm is, màr majdhogynem félre is beszèltem.
dec. 16. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!