Covid vagy tüdőgyulladás okozhat iszonyat erős hátfájdalmat? Már sírok annyira fáj (gyógyszer nem igen hat)
Körülbelül 2 hete vagyok beteg, a köhögés és hátfájdalom egy hete kezdődött (a köhögés talán stagnál vagy jobb kicsit, a hátfájdalom rosszabbodott azóta). A tüdőmet furának érzem. Még alacsony hőemelkedés van.
Ezen a héten hétfőn voltam dokinál, meghallgatott, semmit nem hallott, csütörtök visszamentem mert rosszabbul voltam, csináltak egy mellkas röntgent (de csak egyirányú volt a felvétel), nem látszódott semmi kóros, de kaptam antibiotikumot, tegnap óta szedem.
Akinek volt ilyen betegséggel kapcsolatos hátfájdalom, mi segített? Meddig tartott? Fájdalomcsillapítót vettem be, de nem nagyon éreztem, hogy használt volna.
Körmeim nem kékülnek, hidegrázásom van még néha, az kimaradt. De ha tüdőembóliám lenne (úgy hogy ez egy hete kezdődött), hát akkor gondolom már nem itt írogatnék, nem? Vagy az a mellkasröntgenen nem látszódik?
Neked hogy derült ki az embólia? Milyen gyorsan zajlott? Az járna hőemelkedéssel, hidegrázással?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!