Meddig tart a köhögés?
Figyelt kérdés
Tüdőgyulladásom volt, kétfele antibiotikumot szedtem, a másodiknak vasárnap lett vége. A tüneteim kb 2.5 hét alatt elmúltak, jól érzem magam. Egyetlen dolog zavar, hogy még így a 3. hétben is köhögök fel zöld vagy átlátszó váladékot. A napokban mintha picit több jönne fel, de csak napi egy alkalommal vannak ilyen hurutos köhögéseim, amúgy már semmi. Ambroxolt még szedem.
Kicsit félek, hogy megint kiújul :(
tegnap 10:42
1/2 anonim válasza:
Mit vársz? Vakon diagnózist idegenektől?
Még a legjobb orvos se tud vakon mondani fixet...
Tessék orvoshoz menni vagy 0-24-es ügyeletre bemenni és nem hülyeségeket online-n kérdezni.
2/2 anonim válasza:
A köhögés az nagyon makacs tud lenni, szerintem nem meglepő, hogy még mindig köhögsz, mondjuk ha még mindig valadékot köhögsz, akkor azért megkérdezném az orvost erről, de én nem aggódnék. Két napja nem szedsz antibiotikumot, szerintem még nem baj ha nem tökéletes a helyzet, nem aggódnék túlságosan, ha tudsz, majd menj el orvoshoz, de szerintem ez nem SOS helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!