Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Honnan lehet tudni hogy...

Honnan lehet tudni hogy bakteriális fertőzésem van vagy "csak" vírus? Lehet butaság, de létezik erre is teszt? Nincs lázam. Köhögök. Váladék elég nehezen, de jön fel. Meg hangom kb nulla. Kivagyok.

Figyelt kérdés

#Bakteriális fertőzés? #teszt? # köpet, köhögés van, láz nincs
dec. 31. 03:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Akartam tesztet csinálni. Ma voltam délelőtt patikában. De azt mondták elvitték az összeset már szombaton sem volt nekik. 🤦 Így csak újabb adag köptetőt vettem Terpinit.

Meg Éjszakára izlandi zuzmót mert attól nem köhögök éjszaka.

Meg Repcemézet.🤷

Szódabikarbónán gondolkozok, de ha az is szárít..

dec. 31. 20:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Próbálj légzőtornát csinálni és az éjszakát leszámítva nem feküdni mert az csak ront a helyzeten. Hagymatea állítólag használ. Meg nyersen is. Ezt az orvosom mondta.
dec. 31. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem. 3 hónapja covidos voltál azzal kerültél kórházba és azóta köhögsz vagy ez egy új betegség?
dec. 31. 21:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Én a tüdőgondozóba mennék el a helyedben 2.án. kéne egy röntgen.
dec. 31. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!