Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Honnan lehet tudni hogy...

Honnan lehet tudni hogy bakteriális fertőzésem van vagy "csak" vírus? Lehet butaság, de létezik erre is teszt? Nincs lázam. Köhögök. Váladék elég nehezen, de jön fel. Meg hangom kb nulla. Kivagyok.

Figyelt kérdés

#Bakteriális fertőzés? #teszt? # köpet, köhögés van, láz nincs
dec. 31. 03:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
teljesen mindegy mert hogyha csak vírusos akkor is szokott lenni bakteriális felülfertőződés úgyhogy antibiotikum az mindenképp kell ha nem javul
dec. 31. 09:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Kene vmi normalis kopteto nem lonyal. Ha fel tudod kohogni a valadekot, jobb lesz. Inkabb nem mondom mennyi ido volt, mire ez kiderult.. Sajnos volt benne reszem.
dec. 31. 09:59
 3/14 A kérdező kommentje:

Terpinit iszok, de megittam már 2dl - t. Hozott fel sűrű sárgát. de még mindig kell, érzem, ötögetem közben a mellkasom meg erőlködök hogy jöjjön már vkib🤦🤦😆

De nem akar a kis szemét.

Igyak még 2dl - t?

Utans

dec. 31. 10:47
 4/14 A kérdező kommentje:
Ha utána secmulik akkpr befalok antibiotikumot. Már bő ket hete kinlodok. Előtte is megvolt már, de két hét ota vagxok rosszabbul. A mézes tea már a fülemen jön ki. 🤦
dec. 31. 10:49
 5/14 anonim ***** válasza:
55%

A vírusra vannak tesztek a patikában. A bakteriális fertőzést csak szerológiai vizsgálat tudja kimutatni vérből. Azt orvos kérheti. De 2 vagy 3 hét mire kész van. Addigra remélhetőleg meggyógyulsz.

Én is köhögök épp nekem sem tett csodát se a terpini se az ambroxol. :(

Orvos meg nem írt antibiotikumot. Patt helyzet

dec. 31. 16:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint nem szedted az antibiot amit felirtak?
dec. 31. 19:04
 7/14 anonim ***** válasza:
6. Nem mindenkinek írnak antibiotikumot. Ha nem írnak nincs mit beszedni
dec. 31. 19:11
 8/14 A kérdező kommentje:

Kikönyörogtem magamnak 10 napja. Augmentin Dolot. De a háziorvos nem szívesen adta,mert 3hónapja kórházban rosszul lettem attól amit adtak.

Bár teljesen más a hatóanyag, de azt irta nincs garancia hogy nem lesz bajom.

Így küzdök.

De a Salvus víz full leszárította a torkom

Most meg azt vettem észre, hogy leghatul a nyelvemen dudorok vannak. Mint a hólyag. De szerintem ez nem afta. Olyanom volt régebben.

Ez nem vörös és nincs fehér pötty rajta.

Így végképp nem merem beszedni.

Fogalmam sincs mit csináljak vele.

Most vettem észre.

dec. 31. 20:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Miért voltál kórházban?
dec. 31. 20:36
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem birtam lenyelni a vizet srm. Kihánytam. Iszonyat rosszul voltam. A gégész azt momdta ha végleg nem megy a nyelés akkor sürgősségi. Ott meg csináltak covid tesztet...

180-as volt q gyulladas szint a véremben meg azt mondták erősen covidos vagyok. Plusz akkor afták is voltak a garat íven több pici fehér.

Meg lángolt a fejem úgy éreztem.

Állítólag amit ott adtak azt csak kórházi körülmények között lehet adni.

dec. 31. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!