Hogy vészeljem át gyorsabban a betegségeket?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor van vírusos betegségem, kb 3 havonta és olyankor több hétig tart, legutóbb másfél hónapig is elhúzódott. Most megint beteg vagyok. Nem segít semmi. Torkom fáj, arra is csak pár napig lehet Strepsilst meg ilyeneket bevenni, nem segít. A pihenés sem segít, táppénzen mégsem lehetek egy hónapot... Ráadásul azt hiszem mindig, hogy de jó, egy hét alatt meggyógyultam, aztán visszajön, amikor már egy vagy két napja jobban vagyok. Házi módszerek, méz, gyömbér stb sem segít. Rengeteg teát iszom és C és D vitamint szedek, semmi eredménye.
Van valami jó módszer arra, hogy max egy hétig tartson?
dec. 29. 09:55
1/2 anonim válasza:
Ez az a kimondott gyógyszer függőség.
Amíg szeded a gyógyszert a szervezet mindíg akarja hogy szedd.
2/2 anonim válasza:
Ha hiányzik az alap, most aztán már tehetsz te akármit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!