Jártatok úgy hogy betegség miatt hazaküldtek egy munkahelyről?
Figyelt kérdés
tegnap 14:48
2/10 Ypszilon1980 válasza:
Persze, ez most főleg hidegben 2 hetente megtörténik nálunk.
3/10 A kérdező kommentje:
2 mivel kit?
tegnap 17:14
4/10 Ypszilon1980 válasza:
Változó, hogy éppen kit, volt, hogy engem, volt, hogy más munkatársat, volt, hogy én küldtem haza valakit. Szokásos köhögés, általános rossz közérzet, hőemelkedés, orrfolyás, stb.
5/10 A kérdező kommentje:
Ezzel még máshol simán dolgoznak :( volt aki nem akart menni? Milyen nátha fér még bele?
tegnap 17:28
6/10 Ypszilon1980 válasza:
Hát figyu, sok választása nincs, mert én vagyok a felettese a munkatársaimnak, nekem meg van egy másik, ha menni kell, akkor menni kell, de nálunk ebből vita sosincs, betegen ki akar dolgozni? Valójában ami belefér az a kisebb nátha, de lehet látni, ha valaki nem alkalmas munkára.
7/10 anonim válasza:
Soha. Elhalálozás egyedül az elfogadható indok, de arról is szólni kell 1 héttel előtte a helyettesítés miatt.
8/10 A kérdező kommentje:
6 volt h megsértődött vki? Vagy aki így dolgozott az miért tette?
tegnap 19:22
9/10 anonim válasza:
Nálunk az a hozzáállás, hogy aki kettőt köhög, az dolgozzon otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!