A munkáltatóm kirúghat, ha 1 hónapon belül kétszer megyek táppénzre?
Figyelt kérdés
Pár héttel ezelőtt voltam COVID-os ami miatt kiestem kb 1 hétre, és most kb 2-3 napja ismét lebetegedtem most az elmúlt napokban voltam dolgozni, habár meg is jegyezték páran, hogy elég sz*r formában vagyok meg nem nézek ki túl jól ma szabadnapom van, de belázasodtam egész nap csak fetrengek borzasztó gyenge vagyok, de ugyanakkor félek, hogyha ismét táppénzre mennék kirúgnának emiatt, vagy rossz szemmel néznének rám. Egy nagy multinál dolgozok egyébként ha ez számít.ma 10:22
2/4 A kérdező kommentje:
#1 Munkámmal igazából sosincs gond egyik munkatársam se szívna ha táppénzre jönnék, csak szimplán az aggódás van bennem, hogy azt hinnék lógni akarok, vagy bármi most leszek itt 1 éve a cégnél.
ma 10:25
3/4 anonim válasza:
Ha eddig megvolt a bizalom és az elégedettség, akkor mért hinnék? Ha lógni akarnál, mért vártál volna vele majd' egy évig? Szerinted más nem beteg?
4/4 A kérdező kommentje:
#3 Végülis ebben igazad van, csak kb fél év után voltam egyszer, és ugye most 1 hónapja mégegyszer COVID-dal ezért aggódok, bár lehet én gondolom túl tekintve, hogy volt olyan munkatársunk is aki 1 évet volt itt abból effektíve 2-3 hónapot dolgozott a többit táppénzen volt, és a végén ő mondott fel.
ma 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!