Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha olvasod kérlek írd meg...

Ha olvasod kérlek írd meg neked is van e?

Figyelt kérdés
Állj egyenesen. Nyisd ki a szád, a tüdődben legyen levegő. Húzd fel a vállaid majd váltottan fel, le emelgesd. Popódat is kicsit riszálhatod. Hülyén hangzik, de nekem fontos. Neked is távozik így hóropogás szerűen levegő? Köszi, ha megírod.
ma 14:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A popóriszánál elvesztem :D nekem már a vállizületeim is ropognak...
ma 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Erre hogy jöttél rá? 😂

Csinálni sem kell, amikor hirtelen felemeled a karod, a bordáid nyomják a tüdőd.

ma 14:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Belőlem még a lelkem is távozott ilyen pózoktól.
ma 14:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Mostmár a nyakam is ropog. Első voltam.
ma 14:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Ne már, tényleg fontos. Eddig nem vettem észre, pedig már nem vagyok fiatal. Gyorsan haptákba állítottam az összes családtagot, de sebkiből nem tudtam előidezni, mert rajtam röhögnek. Szóval akkor mindenkinek van ilyen?
ma 15:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyomod a tüdőd, nem vagy ufó.
ma 15:10
 7/11 anonim ***** válasza:
A családodból csinálhattál hülyét de belőlünk nem fogsz :D
ma 15:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Kar felemelésnél nem jön ki hang.
ma 15:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Senkiből sem szeretnék hülyét csinálni. Csak egy kérés volt, több száz ember olvassa ezt a portált. Ha páran megnyugtatnak akkor oké. Sosem tapasztaltam még ezt, ettől lehet hogy normális. Nekem ilyesztő volt.
ma 15:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Elnézést. Ijesztő :-D
ma 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!