Na ha ezt végig olvasod és válaszolsz a kérdésekre akkor profi vagy, de miért érzem így?
Szóval most a legtöbben megint arra a következtetésre fognak jutni hogy azért van mert 16 éves vagyok és unom magam... de nem azért van.
Szóval: úgy érzem, mások lenéznek, mert nem vagyok én sem tökéletes... első gondom az hogy kövérnek látom magam, igaz az ismerőseim azt mondják nem így van de nem hiszek nekik valamiért...
másodszor úgy érzem nem kedvelnek, hogy csak kényszerből beszélnek velem...
harmadszor: amikor egyedül vagyok s nem csinálok semmi olyasmit, ami teljesen leköt elkezdek ilyen dolgokon filózni hogy milyen szar, és kilátástalan minden.
Nem vagyok egy nagy partyzós... discot hanyagolom mert utálom azt a zene sítlust meg azt hogy 10négyszetméteren 20an táncolunk...:S S úgy érzem ezért mások nem tartanak sokra... az iskola miatt is szorongok, hogy majd hogy lesz 12 után... nem az mert nem vagyok rossz tanuló de megvan nekem is az Achilles inam...
Amikor zenét hallgatok mindig olyat hallgatok mint a Children of Distance, Anonim MC... gondolom ismeritek a szövegeit... nem tudom mit tegyek, hogyan javíthatnék ezen a búval bas***t kedvemen. Kívül sosem mutatom ezeket a dolgokat... magamban tartom... Most úgy tűnik lenne egy lány akivel randiznék de ideges vagyok már most... hogy tuti nem fog kedvelni... tuti nem akar majd többet találkozni és kerülni fog... pedig nagyon megkedveltem... régóta ismerem őt... igaz az utóbbi két évben nem találkoztunk de most megint sikerült beszélnem vele neten és nagyon vonzónak tartom, nem a külsőre gondolok, hanem ahogyan beszél, igen választékosan, kedvesen... s nem untatjuk egymást :) De mégis szorongok ...
Bocsi hogy itt sírom el minden bajomat de, tudom lesznek furcsa válaszok is de majd csak túlélem... köszi annak aki elolvasta s válaszol :) Hello
Pedig de.Csak az első bekezdésedet tudom ismételni.
Kezdj el valami küzdősportot,ne otthon fetrengj és segíts muterodnak takarítani,mosogatni.
elmondjam mi lesz 12 év múlva? semmi, de ezt neked kell megtapasztalnod. a mentális betegségek nem itt kezdődnek, az írásod alapján nagyon is értelmes, eszes és szimpatikus fiúnak tűnsz, aki nem hiszi el, hogy nincs vele semmi baj. :) a Children of Distance tényleg elég depressziós szám, de rajtad áll mit hallgatsz, ebbe nem szólhatok bele.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!