Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányok jönnek be? Válaszolsz az alábbi kérdésekre?
1. min.-max. magasság
2. min.-max. súly
3. hajszín
4. min.-max. mellméret
5. szépség kérdése (ki mit gondol erről?)
Magam sem tudom, mennyi vagyok :) De kábé ugyanolyan magasak legyünk, esetleg pár centivel lehet kisebb.
Ne legyen kövér, nem tudom mennyi legyen :D
Barna legyen a haja.
Mellméret is mindegy, csak illjen a testalkatához.
Utolsóra: legyen ápolt, csak szolid sminket kenjem magára (szempillaspirál mondjuk), orbitálisan nagy műkörmei ne legyenek, de a kicsi ízléses szerintem. Hordjon gyakran magassarkút, haja is szép legyen, meg úgy összességében...
1. 186-7 centimhez csak egy 160-175-ig teryedő csayt fogadok el:D ..magassarkúba ne legyen magasabb
2. a súya nem számít a magasságához yool passzolyon ^^ de a karcsúbbak előnyben nálam :D
3. hayszín szőke akinek yool áll, barna ami mindenkinek :D de igazábból amíg nem természetellenes és yool ál a hayához a színe addig nem számít hogy barna vagy szőke.
4. 80c a tökéletes :D de 70b-től 85d-ig akármki yöhet XD (90d-nél már szerintem görbülnie kell a hátnak XD :D )
5. arányos alak ( általába az alacsóny nőknél van ez meg sry ) szép arc szép száy kifeyező szem aztán yoo fenék és végül de nem utolsó sórban kerek melll :D
1. nálam ne legyen magasabb
2. mindegy
3. mindegy
4. mindegy
5. ne legyen ronda mint a bánya ló, a többi nem érdekel
Belső nem is számít neked?
a belső..most a beléért vagy a máyáért legyek oda
yaa hogy belső..mindenki azt lát meg egy nőbe amit akar XD szerintem :D
1:+,- 10cm én 173.
2:+,- 15Kg én 60.
3:fekete,barna,szöszi.
4:lapos mint az alföld,alak függő de kb:80A.
5:az szép aki annak tartja magát (álltalában).
azt rögtön leszögezem hogy bármely paraméterében (kivéve az 5.) eltér az nem kizáro ok
1. 175-185 (mivel énis 188 vagyok)
2. 55-65
3. szőke és legalább válligérő főleg ha egyenes, de csakis természetes (nem festett) (a szemet kihagytad, kék)
4. a kicsi jobban szok tetszeni
5. az első 4 legyen összhangban, az arcában és szemében legyen valami ami első perctől megfog, ez a kisugárzás adja számomra a szépségét valakinek
remélem kielégültél e kielégitő választol :P :)
1. 150-170
2. 40-65
3. vörös, fekete
4. nem lényeg, arányos legyen meg formás
5. összkép, viselkedés, természetesség, ilyesmi elcsépelt dolgok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!