Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Reggelre mindig pisi kakis az...

Reggelre mindig pisi kakis az ágy, még a takaró is. Kifolyik minden a dupla pelenkából. Van valami bevált módszer ez ellen? Másnál is van ilyen probléma?

Figyelt kérdés
SM beteg lányról van szó, aki 18 éves őt ápolom egyik oldala teljesen béna. Éjjel kétszer tisztába teszem nincs tele a pelenka.

dec. 16. 19:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez nem tökéletes megoldás, de pelenkázó alátét használatával az ágy lehet nem lenne olyan.
dec. 17. 00:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat most már Seni alátétet tettem alá. Annyi a kérdésem te is tapasztaltál ilyet? Sokszor nappal is még a ruhája is olyan lesz
dec. 17. 07:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Új fajta pelenkát használtok? Lehet hogy másik fajtával vagy mérettel kéne próbálkozni. Vagy még azt tudom mondani, hogy a szivárgás gátlók nem jól állnak és azért folyik ki. Mióta kell pelenkázni? Mennyi tapasztalatod van ilyen téren?
dec. 17. 08:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Dailee slip maxi pelenkát Tena slip maxi pelenkát illetve Senit használok neki. Öt éve vagyok a szakmában szociális gondozó és ápolóként, most tapasztaltam nála ilyet előszőr. Ezt egy hónapja vettem észre, hogy hiába húzom ki a fodrokat mégis kifolyik sajnos. Amit nem értek, hogy a széklet hogyan folyhat ki. Te tapasztaltál ilyet? Te mióta vagy a szakmában?
dec. 17. 08:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Pár éve és nem. A dupla pelenkát próbáltad úgy, hogy ami fölötte van az nagyobb méretű?
dec. 17. 08:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor te is fiatal vagy gondolom én 23 éves vagyok. A lányt egy éve kell pelenkázni. Igen próbáltam úgy szoktam van rajta egy S méret 52 kg utána meg egy M-s méret, de nem tudom miért nem akar beválni. Te milyet használsz?
dec. 17. 08:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nem egészen a szakmában vagyok, hanem ez személyes dolog. BetterDry-t vagy Incontrolt.
dec. 17. 08:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Értem és akkor te nem is ápolsz? Neked kell pelenka?
dec. 17. 08:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, nekem.
dec. 17. 08:45
 10/11 anonim ***** válasza:
53%

"te is tapasztaltál ilyet?"

"Te tapasztaltál ilyet?"

"Neked kell pelenka?"

Ez miért releváns?

dec. 18. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!