Bevált megoldás megfázás ellen?
Évekkel ezelőtt volt egy tüdőgyulladásom, azóta sokkal könnyebben megbetegszem.
Próbálkoztam vitaminokkal de egyszerűen nem segít. Az őszi-téli időszak maga a pokol számomra.
Nektek mi vált be, mivel védekeztek, és mit csináltok ha megfáztok?
Nekem a gyerekek kapcsán mondta több doki is, hogy nincs olyan, hogy "immunerősítés" - az olyan, amilyen - és ezt tapasztalom is, mert egyik fiam állandóan összeszed mindent, kapja a vitaminokat stb., a nagyobbik fiam meg kb soha nem beteg. Kajájukban meg annyi a különbség, hogy a nagy sokkal több húst eszik, meg imádja a lazacot. De kétlem h ez számítana. :D
Ha érzem, hogy kezdek lebetegedni (és ez nem reklám helye, de enélkül nem tudom mondani), akkor a Biotech USA-nak van egy Multivitamin for women nevű terméke (az is, amit a neve állít, multivitamin). Én nem tudom, mi van benne, de szó szerint 2-3 nap alatt kiszed engem minden betegségből. Nem szedem folyamatosan, mert elfelejtem :D de lehet h kevesebbet lennék beteg, ha folyton szedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!