Valami gyors megoldás megfázás ellen?
Péntek este óta nagyon fáj a torkom. Szombaton voltam lovas versenyen és a sok kiabálástól berekedtem, ma reggelre semmi hangom nem volt, délutánra kicsit javult.
Mivel szombaton esős idő volt, mi kint voltunk az esőbe és átozott mindenem és abba voltam 3-4 óráig, és akkor fázhattam meg.
Most viszont folyik az orrom, fáj a torkom, köhögök /: és még mindig rekedt a hangom (rossz esetbe holnapra nem is lesz)
Viszont holnap 6 órám lesz, utána labor, zongora és edzés, a szüleim nem engednék hogy itthon maradnak ):
Valaki tud valami tippet amitől jobban leszek, vagy NEM FÚJOM EGÉSZ NAP AZ ORROM?
Előre is nagyon köszi aki segít♡
neo citran
Kb 3 órára enyhíti a tüneteket. A hangodat nyilván nem adja vissza.
A szüleidet kérdezd meg örülnének e ha még betegébb lennél. Esetleg hogy miért nem szeretnek.
Aki beteg annak ágyban a helye. Holnap ráadasul esni fog és hűvös lesz. Meleg tea, infralámpa, sok pihenés. Semmi dolgod a suliban holnap!
Ne értelmezze senkise félre. A Neo Citran nem fog kigyógyítani. Csak tünetmentesít, kevésbé leszel taknyos a benne lévő fenilefrintől. Inkább napközben iszogasd. 3 db-ot lehet belőle fogyasztani naponta.
Attól bajod nem lesz,ha most estére is iszol. Lehet valamennyit segít a holnapi állapotodon. Van benne pl C-vitamin ,mivel melegen kell inni ezért nem tudom,hogy mégis mi értelme van ,de nálam okosabbak találták ki.
A betiltásról információt nem találtam.
Gondolom a paracetamolról beszélsz. Azért van belőle megszabott limit ,mert nagy dózisban szedve a nyilván nem egészséges és ez nem csak a gyógyszerekre igaz(alkohol,kaja,stb), mértéktelenségnek megvan a következménye.
Orrdugulásra a fenilefrin van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!