Miért betegszem meg azonnal a hidegtől? Mi a megoldás?
A legtöbb ember olyan mázlista, hogy sapka nélkül flangál egész télen, hideg vizet iszik még sincs semmi baja.
Ezzel szemben én csak meleg vizet ihatok és még akkor is megbetegszem a hidegnek köszönhetően, ha sapka és kapucni van a fejemen, ha azt leveszem, akkor szinte azonnal.
Tünetek: elsősorban szarul levés, értsd gyengeségérzet, szédülés, a többi tünet (orrfolyás, torokfájás alig)
Hozzáteszem, sportolok és egészségesen táplálkozom, de ennek semmi előnyét nem veszem, míg mások egészségtelenül élnek, mégsem lesz bajuk a hidegtől.
f28
Nem vagy véletlen hipochonder?
Saját tapasztalat.
Hidd el, állandóan beteg voltam középiskolába.
Ahogy felnőttem, egyetemista lettem a szabadság miaatt, amit az egyetem adott, hát már 3 éve nem voltam beteg.
Mit értesz egészséges táplálkozás alatt?
Nem vagy nagyon stresszes (munka, iskola?)?
1-es: nem. A tüneteim valódiak.
2-es: az étrendem sok gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz + bőséges folyadék, de nem ez a lényeg, mert akik energiaitalon és cigin élnek semmi bajuk a hidegtől, szóval tuti nem ezen múlik a dolog.
Nem.
3-as: igen, valóban én is így gondolom, de neten azt írták, hogy akiknek ez van, azoknak kiütésük lesz a bőrükön vagy mifene.
Jobban vagy azota?
Most en vagyok ugyanebbe a cipobe
6 vagyok. Az en tüneteim
Gyengeség erzet, magas laz, eros kohoges, torok+mellgas fajdalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!