Van erre megoldás?
Figyelt kérdés
Kisebb koromban mindig műanyag pohárból fogyasztottam kakaót, melyet mikróban melegítettünk fel. Az utóbbi időben láttam erről cikkeket és azóta rettegek, hogy mi van ha rákos leszek emiatt. Igazából 3 pohárról van szó, az egyiken rajta van hogy polipropilén, aminek nincs ilyen hatása, a másik egy Tupperware márkájú, és a harmadikról nem tudok semmit. Szeretnék pszichiáterhez fordulni, mert nem tudok uralkodni ezen a félelmen. :(2019. jan. 10. 09:48
1/2 anonim válasza:
Nem egészséges műanyagot mikróba tenni, de ha már megtörtént, nem tehetsz semmit. A jövőben kerüld el az ilyet. De nem ettől leszel rákos, az tuti:)
2/2 A kérdező kommentje:
Prosztatarákról volt szó, voltam urológusnál más probléma miatt, akinek ezt elmondtam, és ő is ezt mondta, hogy ez butaság és sorolta a dolgokat, pl. hogy a szennyezett levegő na az rákkeltő. De félek, hogy nem tudok egyszerűen megnyugodni.:(
2019. jan. 10. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!