Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyors megoldás?

Gyors megoldás?

Figyelt kérdés

Képes voltam olyan szerencsétlen lenni, hogy nyáron megfáztam xdd

Ki szeretnék még menni a lakásból. De annyira durva, hogy szabályosan folynak a könnyeim az orromrol nem is beszélek, szemem vörös, tüsszögök megállás nélkül. Most iszogatok forró teát ami talán enyhíti ezt de van valakinek valami jó házi praktikája megfázásra ami tök gyorsan hat?

2023. jún. 17. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Alergia nem lehet?
2023. jún. 17. 12:46
 2/6 A kérdező kommentje:
De lehetne mert sok mindenre allergiás vagyok, de tudom hogy ez most nem az mert be is vettem a gyógyszerem.
2023. jún. 17. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Hagyma, fokhagyma, citrom, méz, kakukkfű, kamilla, meg úgy minden, amit hajít a gógle. Piával majd óvatosan, nehogy kint aludjál! :) Dögleni, trombitálni a taknyot, gyakran röviden szellőztetni, és minél hamarabb szembenézni a legnagyobb mumussal, a tusolással.
2023. jún. 17. 18:30
 4/6 A kérdező kommentje:

#3 what?😂😂

Én lány vagyok amúgy xd

Nem mumus a tusolás😂

2023. jún. 17. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor te nem vagy megfázva.
2023. jún. 17. 21:44
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
A friss levegő+napfény kombónál nincs jobb.
2023. jún. 19. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!