Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Így is elmenjek az időpontra?...

Így is elmenjek az időpontra? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A háziorvos sebészetre utalt, hogy megnézzék a Combtövemnél lévő csomót, illetve a Hasam alatti szerinte làgyéksérvet

Viszont a combtövemnél eléggé a nemiszervemhez közel van, és ezekhez le kéne vennem a nadrágot hogy jól megnézze de nekem megjött hamarabb tegnap :(

Mit tegyek? Még megkérdezni se tudom indulás előtt hogy menjek így vagy ne, mert pont rendelés elejére van időpontom

Ti mennétek így is? Nekem kicsit kellemetlen de ha életbevágó persze nem szórakozgatok emiatt.

dec. 8. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbb orvos tisztában van azzal, hogy a nők menstruálnak.
dec. 8. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ha kilátszik a betét, ne aggódj. Még akkor se ha arrébb húzod a bugyit arra a pár percre. Viszont ha szerinted a bugyit is le kell vedd, mert olyan részen van, és nem tudsz tampont hordani, akkor lemondhatod gondolom
dec. 8. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Tampont használnék, így nem hiszem, hogy gondot okozna.
 4/5 anonim ***** válasza:
Legfeljebb haza küldenek,átírnak másik időpontra .
 5/5 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva 20 éves vagyok de még sose használtam tampont.

Nem mertem

Így ez esetben se használnám.

Van 12-ére időpont asszem pont el fog múlni a vérzésem tehát lehet átíratom..

dec. 8. 19:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!