2 hete nincs széklet hashajtóval sem?
Figyelt kérdés
Szerdán voltam háziorvosnál aki hashajtót írt, mert 2 hete nem volt székletem, viszont azóta sincs, fáj nagyon a gyomrom. Hétfőn megyek vissza, mit tud velem csinálni még vagy beküld a kórházba?jan. 25. 17:44
1/10 anonim 

válasza:

Beöntés, dúrvább hashajtó a kórházba.
3/10 anonim 

válasza:

A hashajtó 6-12 órán belül fejti ki a hatását- de gondolom tudod. Próbáld meg a kúpot, mert ez nagyon hosszú idő. Én is hasonló nehézségekkel küzdök. Alap dolgokat tudok felsorolni: több mozgás, több víz, rostban gazdag étkezés.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem kúpot írt az orvos hanem tablettát. Hétvégén meg nincs itt gyógyszertár
jan. 25. 18:56
5/10 anonim 

válasza:

Különben, nekem olyan is volt, hogy 1 nap várakozás után kezdett hatni a hashajtó. Rásegítettem kúppal. Nem a legjobb megoldás, de muszáj volt már valamit tennem.
6/10 anonim 

válasza:

Tudom, hogy nincs gyógyszertár. De, legközelebb vegyél, ha ilyen gondod van.
7/10 anonim 

válasza:

Eritrit.... nincs olyan akinek ne menne tőle a hasa órákig
9/10 Ypszilon1980 

válasza:

2 hete rendes evés mellett nem volt széklet egyáltalán, vagy csak nagyon kevés? Hasad nem nőtt meg? Bgázok távoznak? Hőemelkedés, láz, hasi diszkomfort érzés, hányinger nincs? 2 hét alatt alaphangon is komoly problémára utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!