Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bal alhasi görcs, ami combba...

Bal alhasi görcs, ami combba sugárzik olykor, puffadás nagyon durván, nehezen távozó szelek, széklet is megváltozott keményebb mint szokott lenni, de mindennap van... 4-5 napja érzem ezt. Nem eszem másképp mint eddig. Tanácsot tud adni valaki?

Figyelt kérdés
Hasonló helyzetben volt valaki? Érzem amikor a széklet át megy azon a fájós szakaszon. Háziorvos azt mondja, hogy szedjek espumisant és jövőhéten szerda környékén jelezzek vissza, ha rosszabb. Eléggé ráparáztam ..

jan. 22. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelenleg így vagyok én is! Nekem Ibs-em van. Most épp rosszabb szakaszban vagyok. Enterolt ittam ma, lehet attól enyhült. Nekem is görcsoldót javasolták. Nincs rá gyógymód sajnos.
jan. 22. 20:05
 2/3 modder151 válasza:

Kb bármilyen bélirritáció, gyulladás elképzelhető. Próbálj meg könnyen emészthető ételeket enni, lehetőleg minél kevesebb vagy semennyi fűszerrel, és kerüld pár napig a cukros dolgokat is.

A választ tapasztalat alapján írtam, nem vagyok orvos!

jan. 22. 20:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors reagálást
jan. 22. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!