Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bal kar zsibbadás mindenképpen...

Bal kar zsibbadás mindenképpen rosszat jelent?

Figyelt kérdés
Nem csak a karom, olykor az egész oldalam lezsibbad, és amint lepihenek rám tör az izzadás, kipirosodok, de ez kb 3 percig tart, utána megint jól vagyok. Ez előfordult velem az utóbbi hónapokban 2-3 alkalommal, tehát nem túl gyakori, de mégis ijesztő.
dec. 7. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nekem mind két karom szokott zsibbadni! Hol erősebben hol gyengébben. Jeleztem a házi orvosomnak. De a füle botját se mozgatta. És úgy el engedte a mondandómat. Igy azóta sem voltam szakorvosnál a karjaim zsibbadásával. Na meg sokszor hidegek a kezeim.
dec. 7. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Mivel foglalkozol? Milyen az edzettségi állapotod?

Lehet, hogy valami izomcsomó vagy nyaki gerinc probléma okozza. Fizikoterapeuta kideríti és kezeli. (pont hasonló okból járok kezelésekre most, bár csak a kézfejemet érintette és vegetatív tünetem nem volt.)

De lehet szív is: ha van okosórád, figyeld meg a vérnyomás, pulzus, véroxigén értékeket is.

Aztán lehet pánikbe

dec. 7. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el a háriorvoshoz, Majd ő továbbküld, ha kell: reumatológiára, vagy neurológiára.
dec. 7. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Vérnyomás kiugrás is okozhatja.

Érdemes elmenni háziorvoshoz, csinálni egy vérképet. Közben méregesd a vérnyomásodat. Mérd meg amikor jön a rosszullét akkor is.

Mióta jelentkeznek nálad egyébként ezek a rosszullétek? Amikor jelentkezik olyankor nem vagy benne egy stresszesebb időszakban, vagy esetleg azelőtt nem voltál kitéve komolyabb fizikai aktivitásnak?

Valamilyen alapbetegséged van?

dec. 8. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!