Gymmax kérdése:
Èreztetek már olyat hogy úgy el feküdtètek valamiteket hogy arra èbredtetek hogy nem mozoh ès kellett neki egy fèl perc mire újra be indult a vèrkeringès?
Figyelt kérdés
Velem se furdul elő valami gyakran de ma kicsit meg ilyedtem mivel úgy keltem hogy válltól lefelè szó szerint nem mozdult a karom ès nagyjából èrzèketlen is volt fel kellett álljak kicsit megmaszírozni ès utánna jó lett egy 20másodpercen belül kb. Ez mitől lehet rossz alvási pozíció? Lehett ettől valami visszafordíthatatlan szövetkárosodásom vagy akármi?ma 07:56
2/3 anonim válasza:
Semmi bajod nem lehet tőle. Volt, hogy én is arra keltem, hogy lezsibbadt a karom, hiába mozgattam nem éreztem. Kellet pár másodperc amíg helyreállt. Elég ha ráfekszel, már elnyomódik annyira, hogy lezsibbadjon.
3/3 anonim válasza:
Fél perc? Volt az 10 is, mire életre kelt a lábam 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!