Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az előbb kihullott a szemöldök...

Az előbb kihullott a szemöldököm 4 cm-en teljesen kopaszra 1 perc alatt, és a többi rész is erősen kihullott, megritkult. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

#szemöldökhullás
jan. 29. 00:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%
Csodától, mástól 1 perc alatt nem tud kihullani.
jan. 29. 01:37
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

voltal nemrégiben covidos?

postcovidnal volt ilyen

+ autoimmun betegség a neve alopecia eraeta?

jan. 29. 03:40
 3/17 A kérdező kommentje:

2: Nem voltam beteg.

Autoimmun kivizsgálásra évekig jártam, a diagnózishoz 3 pozitív eredmény kell, nekem 2 volt, hosszú ideig, aztán elengedtek, hogy már nem fog kijönni.:)

jan. 29. 05:28
 4/17 anonim ***** válasza:
Én még arra tudnék tippelni, hogy valahol gyulladás van a szervezetedben és attól hullott ki.
jan. 29. 05:59
 5/17 anonim ***** válasza:

Az étkezésedben, életmódodban volt-e változás?

Volt-e valami betegséged,stressz, trauma mostanában az életedben?

jan. 29. 07:45
 6/17 anonim ***** válasza:
Most ti kajak megmagyarázzátok neki, h mitől hullhat ki 1 PERC alatt a szemöldöke? Semmitől. Még a súlyos sugárbetegségtől is sokkal több idő alatt hullik ki a szőr. 1 perc alatt max akkor tűnik el, ha letolta borotvával.
jan. 29. 09:07
 7/17 A kérdező kommentje:
6: Mindig nagyon viszket és szoktam vakarni, dörzsölni. És néha ettől kijön 15-20-30 szál, csak most egy szakaszon teljesen kopaszra jött ki.
jan. 29. 15:29
 8/17 anonim ***** válasza:

Akkor az nem kihullott, hanem ledörzsölted. Nagyon nem ugyanaz. Teljesen más a kettő.

Az orvosnak sem azt mondod, ha migrénes fejfájásod van, h beverted és azért fáj.

jan. 29. 15:32
 9/17 A kérdező kommentje:
5: Egy kicsit. Nem szoktam gyümölcsöt enni, és most egy ideje mindennap eszem reggelire gyümölcsöt.
jan. 29. 15:35
 10/17 A kérdező kommentje:

8: Ha megvakarod a fejed, kihullik ott a haj teljesen? Ugye nem?

Megdörzsölöd a szemöldököd, kijön neked?

jan. 29. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!