Ez lehet szorongás vagy inkább valami komolyabb betegség?
Figyelt kérdés
Egy hónapja kezdődött, először étvágytalansággal néha hanyinger, hátfájdalommal kezdődött, egyik éjszaka arra ébredtem hogy tiszta víz voltam, hányingerem volt, nem ereztem jól magam. Reggel voltam orvosnál, labor, röntgen, Ekg is rendben volt.
Azóta vannak napok, hogy jobban vagyok, de vannak amikor nem ilyenkor mellkasi nyomás, étvágytalanság, nehéz légzés van főképpen. Délután- este fele szorongás tör rám, félek az elalvástól is már. Ha úgy érzem egy picit éhes vagyok, akkor is nehezen megy az evés, undorodom tőle.
Lehet ez valami komolyabb?
ma 19:00
1/3 anonim válasza:
A szorongás nagyon komoly betegség tud lenni.
Mindig, amikor az egészségedért aggódsz, orvoshoz fordulj, ne a gyk-hoz!
2/3 anonim válasza:
Nem volt a nem túl távoli multban valami trauma, erős stressz az életedben?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem ilyesmire.
ma 19:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!