Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vélhetően aurás migrénem volt...

Vélhetően aurás migrénem volt többedjére, szeretném kivizsgáltatni?

Figyelt kérdés

A látásom már szinte teljesen elment, zsibbadt a karom, legalább fél órára, nagyon rosszul voltam, majd jött a migrén is, féloldalni.

Többedjére fordult elő, viszont a neten azt írják, hogy ahhoz, hogy TIA-tól elkülönítsük, kivizsgálásra van szükség.

Szeretnék utánajárni, megyek háziorvoshoz, mire számíthatok? Neurológia? Vagy egyből képalkotó?

dec. 1. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Haziorvos->neurológia->mri->diagnózis.
dec. 1. 12:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
dec. 1. 12:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát, baromira nem küldtek sehova :/ felírtak egy gyógyszert, és ennyi. Kicsit csalódott vagyok, mert nagyon félelmetes volt.
dec. 5. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Menj el magánba. Bár nem olcsó de legalább ott csinálnak is valamit.
dec. 6. 05:23
 5/8 A kérdező kommentje:

Konkrétan kitöltötték a papirt egy teljes neuro kivizsgálásra (csukott szemmel járás, nyelvem csúcsa hogy áll, szájpadlás, reflexek, tarkóm), stb stb. , tényleg fél oldalas tömény ilyen neuro vizsgálat, miközben 2 percet voltam bent, és az orvos hozzám sem ért.

Ez az egy azért zavar, mert ha mondjuk 2 hét múlva tényleg komolyabb bajom lesz, és lekérik az előző leleteimet, azt fogják látni, hogy minden a legnagyobb rendben volt, miközben szó szerint hozzám sem értek, ezek hamis eredmények, 2 percig beszélgettem az orvossal, legyintett, felírt egy gyógyszert ami agyi éröszehúzó, hogy vegyem be ha jön az aura, és ennyi.

10 éve nem voltam orvosnál, de a fizetésemből nekem is csippan a TB rendesen, és 10 év után ezt kapom..

Nem vagyok egy hipohonder fajta, de azt hiszem amikor fél órákra megvakulok, meg zsibbad a kezem, akkor jól esne egy kis utánajárás.

dec. 6. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Menj vissza hogy újra jött a roham küldjön el mri-re.

Engem akkor küldött el ezzel mikor 3adjara jött elő

dec. 6. 20:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy azt mondta hogy "neked ez jutott", 2-3 hónap múlva menjek vissza hogy hat-e a gyógyszer 😳
dec. 7. 00:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor tegyél félre pénzt, és menj el egy normális magánorvoshoz.
dec. 7. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!