Aki elment kivizsgáltatni magát mert mindig hideg a keze és a lába az milyen választ kapott az orvosoktól?
Nem arra gondoltam hogy kint hideg van és lehűlt a kezem.
Hanem mindig télen nyáron ősszel tavasszal jég hideg a kezem és a lábam.
Annyit talàltam interneten hogy keringési vagy idegrendszeri probléma állhat a dolog mögött de forduljunk orvoshoz kivizsgaltatni.
Azt szeretném megtudni van e értelme a kivizsgalasnak..
Nekem is jég hidegek a kezeim, lábaim mindig, még a legnagyobb melegben is.
Sajnos az anyukám és a nagypapám is ugyan ilyenek, nekem annyit mondott rá a háziorvos amikor régebben csak úgy rákérdeztem, hogy “ilyen fajta vagyok, örököltem”.. :/
Érdekes hogy nem lehet vele semmit kezdeni de ha meg megiszok egy pohár bort rögtön van vérkeringésem🤦♀️
Mielőtt valaki irná hogy akkor megvan a megoldás köszi nem szeretnék alkoholista lenni😅
Ez sajnos ilyen!!
Nekem szabályosan fájnak a lábfejeim (főleg az egyik), annyira fáznak. A kézfejeim dettó. A kéz- és lábkörmeim lilásak.
Van, ami segít rajta, forró tea, forró fürdő, meleg helyre teszed a kezed/lábad, vastag gyapjúzokni, otthon is mozogni (takarítás...), sokat kell kint lenni (jól felöltözve) akármilyen hidegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!