Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aki elment kivizsgáltatni...

Aki elment kivizsgáltatni magát mert mindig hideg a keze és a lába az milyen választ kapott az orvosoktól?

Figyelt kérdés

2022. jan. 26. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy valaki ezzel orvoshoz fordul. Tedd este jó forró vízbe a lábad. Atmelegszik az egész tested.
2022. jan. 26. 21:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem arra gondoltam hogy kint hideg van és lehűlt a kezem.

Hanem mindig télen nyáron ősszel tavasszal jég hideg a kezem és a lábam.

Annyit talàltam interneten hogy keringési vagy idegrendszeri probléma állhat a dolog mögött de forduljunk orvoshoz kivizsgaltatni.

Azt szeretném megtudni van e értelme a kivizsgalasnak..

2022. jan. 26. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs. Ezért írtam a forró labfurdot. Nyáron is. Évszakoktol függetlenül. Ezzel nem tud az orvos mit kezdeni.
2022. jan. 26. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is jég hidegek a kezeim, lábaim mindig, még a legnagyobb melegben is.

Sajnos az anyukám és a nagypapám is ugyan ilyenek, nekem annyit mondott rá a háziorvos amikor régebben csak úgy rákérdeztem, hogy “ilyen fajta vagyok, örököltem”.. :/

2022. ápr. 11. 23:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy nem lehet vele semmit kezdeni de ha meg megiszok egy pohár bort rögtön van vérkeringésem🤦‍♀️

Mielőtt valaki irná hogy akkor megvan a megoldás köszi nem szeretnék alkoholista lenni😅

2022. ápr. 12. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez sajnos ilyen!!

Nekem szabályosan fájnak a lábfejeim (főleg az egyik), annyira fáznak. A kézfejeim dettó. A kéz- és lábkörmeim lilásak.

Van, ami segít rajta, forró tea, forró fürdő, meleg helyre teszed a kezed/lábad, vastag gyapjúzokni, otthon is mozogni (takarítás...), sokat kell kint lenni (jól felöltözve) akármilyen hidegben.

2022. ápr. 12. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!