Valószínűleg valamit elkaptam. Már második este van hoemelkedesem (37,2 és ráz a hideg rossz a kozerzetem) mit tudnék tenni, hogy elmúlni ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 22:02
1/12 anonim válasza:
Nekem per pill 37,3, de nincs hőemelkedésem. Mindig ennyi körül van este. :D
2/12 anonim válasza:
Ugyanez volt velem is, hidegrázás hőemelkedéssel, kiderült, hogy covid.
4/12 anonim válasza:
Én csináltatnék gyorsan egy COVID-tesztet.
5/12 anonim válasza:
Hármas: nem minden covid. De többektől hallottam a hidegrázás tünetet hőemelkedéssel, nekem is az volt.
6/12 A kérdező kommentje:
És ha tudom hogy Covid akkor mivel vagyok előrébb ?
2022. jan. 23. 22:13
7/12 anonim válasza:
Azzal hogy karanténba vágnak. Ne legyél buta! Ennyi miatt felesleges pánikolni. Menj és éld az életet, aki fél otthon marad.
8/12 A kérdező kommentje:
Ez az tok faszsag h most van e csík vagy nincs nekem a problémámon nem segít
2022. jan. 23. 22:18
9/12 anonim válasza:
Gondolom azért tetted fel a kérdést, mert érdekel, mi lehet ez és mit tudsz tenni, mikor múlik el. Ha az amire gondolok és amit írtam, akkor pár nap és elmúlik, lehet holnapra vagy azután. Velem is így volt, enyhe tünetek, nem szedtem semmit, hamar elmúlt. Csak fura volt, ilyen hidegrázást nem éreztem azelőtt.
10/12 A kérdező kommentje:
Igen nekem is estére jön elő inkább. Napközben nincs semmi, csak faj a fejem.
2022. jan. 23. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!