Gyomor panasz! Érdemes kivizsgáltatnom?
Sziasztok!
25 éves vagyok, kb. 4 napja a gyomorszáj tájéknál égő, görcsös fájdalmat érzek. Éhségfájdalmam van, ritkán bal oldalra a hátamba is sugárzik a fájdalom 1-2 másodpercre.
Olvastam, hogy ezek gyomorfekélyre utaló jelek.
Viszont hányás-hányingerem nincs, székletem normális. Keserű íz a számban nincs, torokfájás sincs.
Egyenlőre a gyógyszertárba a Rennie szopogatós tablettát kaptam, ami nem túl sikeres..
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a problémával forduljak orvoshoz vagy csak egy átmeneti rossz étkezésből való ideiglenes állapot?
Igen, menj orvoshoz.
Ez nem gyomorfekély, és légy szives ne keress diagnózisokat az interneten, mert még a végén kideríted magadról, hogy mivel zöld vagy a fájdalomtól és farkad van, ezért biztosan gyík vagy.
Orvos lásson mielőbb.
Ez még nem gyomorfekély,inkább ,felmaródások," lehetnek. Vagy egyszerű gyomorhurut.
Gyomorsavcsökkentőt próbálj szedni(recepteset),vagy pedig gyomornyálkahártya bevonó tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!