Gyerekkor óta tartó hiperhidrózis okát hol lenne érdemes kivizsgáltatni?
Egy nagyon picit mérséklődött az izzadás, de nekem az olyan, mint halottnak a csók...Nem ér 90.000 ft-ot, hogy icipicit csökkenjen, mert amikor csökken még akkor is brutálisan izzad..de sztem én az egyik legsúlyosabb eset vagyok. Eléggé dicsérik ezta készüléket, enyhébb, vagy középsúlyos esetben van, akinek ez jelenti a legjobb megoldást. Én kibéreltem a készüléket, ha jól emlékszem 15.000 ft/ hó. Lehet , h érdemes kipróbálnod, attól hogy nekem nem használt, másnak még lehet hatékony. [link]
Azt tudni kell, hogy NAGYON kellemetlen a használata, viszket és csíp...Túl lehet élni, de napjaim legrosszabb 10 perce volt:/
Köszönöm az infót!
És remélem találsz valami megoldást végül. :)
Ohh, köszi.
Írhatsz privit nyugodtan. Még annyit akartam kérdezni, hogy arra nem gondoltál, hogy valami gyerekkori lelki eredetű dolog miatt van az egész...olvasni ilyesmiket is a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!