Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyerekkor óta tartó hiperhidró...

Gyerekkor óta tartó hiperhidrózis okát hol lenne érdemes kivizsgáltatni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem mindig van alapbetegség a háttérben, de én amikor jeleztem a háziorvosomnak, hogy szeretnék a végére járni, és utaljon be valahova, csak annyit mondott, hogy fogadjam el ezt az állapotot, vagy csináltassak botox kezelést a problémás helyeken. Pajzsmirigy túlműködésem nem hiszem, hogy lenne, mivel az elméletileg a teljes vérképből is kiderült volna, amit az utóbbi években többször is csináltattam. MIt tanácsoltok, milyen orvoshoz kéne mennem ezzel, hogy teljesen biztos lehessek benne, hogy nincs szervi oka? A tenyerem a legzavaróbb, SZAKAD róla a víz, szó szerint, melegben ez még fokozódik. De talp, hónalj, illetve rohanás hatására az arcom is izzad, tulajdonképpen az egész testem, de a tenyér az vállalhatatlan, nagyon sok mindenben akadályoz. Iontoforézis készüléket, Solutio Antisudorica-t, Odaban tenyérizzadás elleni krémet már próbáltam, egyik sem ér sz*rt sem......(Antisudorica viszont hónaljra nagyon jó)
2016. máj. 26. 19:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam, de nem tudtam rájönni, mert semmi ilyesmire nem emlékszem, hogy bármi is történt volna. Aztán lehet, hogy csak nem tudom felidézni. Nem akarom elkiabálni, de én most almaecetes vízbe áztattam a kezem, kb fél órán át, és szinte egyáltalán nem izzadt azóta:O De mondjuk most délután megyek majd valahova, akkor, a nagy melegben derül ki majd igazán, ér-e valamit.
2016. máj. 30. 10:43
 12/14 anonim ***** válasza:
sok sikert! :)
2016. máj. 31. 18:38
 13/14 anonim válasza:

Sajnos a gyokeres okat nem

Fogom megfejteni a dolognak, de izzadaa ellen nagyon jo ha rendszeresen iszol zsajateat!!! Nezz utanna hogyan kell elkesziteni! Ne filteres teat hasznalj hanem magat a szaraz zsajanovenyt!!

2017. júl. 21. 12:05
 14/14 anonim válasza:
Szia! Sikerült valami megoldást találnod?
2022. júl. 6. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!